E2a

Hur man installerar en Xbox 360 extern hårddisk

Som en gamer

Som en gamer, kommer du aldrig tillräckligt med minne för din spelkonsol. Oavsett om du har en 20 eller 250 GB Xbox 360-konsolen, är chansen att det fortfarande inte kommer att vara tillräckligt för dina spel och andra filer. Du kanske vill uppgradera minnet utan att verkligen uppgradera hela din konsol. Detta kommer inte bara att visa sig vara ett billigare alternativ, men kommer också att vara ett enklare alternativ eftersom du inte behöver kopiera alla dina befintliga data till den nya konsolen.

Hur man installerar en Xbox 360 extern hårddisk. Du måste ta reda på hur mycket utrymme du vill ha i din externa hårddisk.
Hur man installerar en Xbox 360 extern hårddisk. Du måste ta reda på hur mycket utrymme du vill ha i din externa hårddisk.

  • Du måste ta reda på hur mycket utrymme du vill ha i din externa hårddisk. Du kan välja en 100 GB hårddisk eller större såsom 1TB. När du räkna denna del, måste du också överväga om du vill ha en bärbar lagring. De kan vara allt från pass storlek hårddiskar till några som är lika stor som en skokartong.
  • I valet, se till att du kan ansluta den till din Xbox 360 med hjälp av antingen en 2.0 USB-kabel eller en adapter för din valda hårddisk.
  • Din Xbox kommer att använda filsystemet FAT32. För detta behöver du en partition för att formatera hårddisken. Du kan använda Partition Magi från Symantec. Windows XP eller nyare versioner av operativsystemet kommer att krävas. Du måste ansluta den externa enheten till din Windows-PC via USB-portar och skapa en FAT32-partition på hårddisken samt använda programmet partition programvara som du har valt. Med samma partition program ger dig möjlighet att formatera den nya FAT32 del på din externa hårddisk, som du också måste göra.
  • Säker borttagning den externa hårddisken. Du kan nu ansluta den till din Xbox 360 via en USB 2.0-kabel.
  • Anslut din Xbox 360 och slå på strömmen. Vänta det att ladda. Se till att din konsol är ansluten till en bildskärm, samtidigt, som din CRT-TV eller din HD-TV.
  • Du kan komma åt hårddisken genom att klicka på ikonen Media på din Xbox 360 och öppna den bärbara enheten val.
  • Du kan nu välja den fil du vill komma åt på din Xbox 360 spelkonsol.


När du har följt alla steg

När du har följt alla steg, är du nu kunna komma åt din Xbox 360 extern hårddisk. Xbox 360-konsolen fungerar som en dator, bara på ett mer begränsat sätt. Kontrollera, innan du tar på några projekt som detta, att du är kapabel att köra stegen. Det sista du vill ska hända är att spendera för fler prylar som du inte kan använda. Värre kan du göra även din Xbox 360-konsol oanvändbar. Så, innan du mixtra med din spelkonsol, kom ihåg att kolla på nätet för råd om hur man gör saker. Var säker på att du har möjlighet att dechiffrera vilka saker är möjliga från saker som inte är. Du kan också kolla Xbox 360-forum och söka efter tips om hur du ändrar din spelkonsol.