E2a

Hur man installerar en lastbil verktygslåda

Truck verktygslådor är fack som du normalt installera i sängen av din lastbil någonstans bakom hytten. Dessa tillåter dig att dölja dina verktyg på ett säkert sätt utan att behöva oroa sig för röran och säkerhet, särskilt om de verktyg du kommer att bära är tunga. Installera verktygslådan är ganska enkelt, förutsatt att du väljer rätt verktygslåda för din lastbil. Som sagt här är några tips på hur man väljer verktygslådan passar för dina behov och hur du installerar det på din lastbil säng.

Hur man installerar en lastbil verktygslåda. Bestäm exakt var du vill ha verktygslådan set.
Hur man installerar en lastbil verktygslåda. Bestäm exakt var du vill ha verktygslådan set.

  • Bestäm exakt var du vill ha verktygslådan set. Flesta lastbilar har tillräckligt utrymme i trailern sängen bakom lastbilshytten. I själva verket är det mycket rekommenderat att använda detta utrymme förutsatt att det inte finns något där som kommer att hindra tillgängligheten. Om du hittar det här området mottaglig för verktygslådan, då du kommer att behöva mäta sängens bredd. Kom ihåg att lastbil verktygslådor finns i olika former och storlekar. Men ju större desto bättre, eller hur? Tja, det beror egentligen på vilken typ av verktyg du kommer att lagra i rutan.
  • Plocka rätt verktygslåda. Verktygslådor finns i olika material. Plast som är det billigaste men inte mycket tålig, särskilt om den kommer att exponeras för solen hela tiden eller om du planerar att ladda en hel del tunga verktyg. En metall verktygslåda med diamant plätering är bra för mer hållbarhet på grund av dess höga kvalitet material. Du kan också välja en trä verktygslåda dock, hållbarhet kommer att vara i fråga i regniga områden. Vad du än väljer, se till att få en som kommer med J-bultar. Bultarna kan du installera din verktygslåda på din säng utan att behöva borra hål.
  • Granska instruktionerna. Oavsett vilken verktygslåda du köpt, se till att verkligen granska de instruktioner som följer med det. Det kommer att berätta hur säkra verktygslådan på plats samt vård för det.
  • Förbered din lastbil säng. Om inte din lastbil säng har lager med gummerad färg eller mattor, se till att du linje det område där du kommer att placera verktygslåda med gummimatta tillräckligt stor för att skydda lacken jobb din säng från ständiga vibrationer verktygslådan som kan chip färgen.
  • Installera verktygslådan. Förutsatt att du köpt verktygslåda som kommer med J-bultar, lokalisera J-bult krokar på sidorna av lådan. Detta kommer att vara skruvarna du kommer att använda för att säkra den på sidorna av släpvagn säng. Placera lådan i det angivna området och arbeta på varje bult i taget. Spärren krokarna på sidoskenorna på släpvagnen sängen och installera nötter och bricka inuti lådan. Dra åt muttrarna med en spärr bara tillräckligt för att stabilisera just bulten på plats. Upprepa stegen med alla de återstående tre bultarna.


När du är klar med alla bultar

När du är klar med alla bultar, öppna lådan och placera alla verktyg inuti. Stäng lådan och lås. Ta lastbilen ut för en enhet och kolla på verktygslådan om den flyttas efter enheten. Om det inte rör sig, då du är klar.