E2a

Hur man installerar en backspegel monitor i bilen

Auto Video system blir en hit

Auto Video system blir en hit. I själva verket har även enkla backspegel nu en version videomonitor. Installationen för backspegeln skärmen är inte så komplicerat som dess videoteknik, så om du planerar att ha en för din bil, lita på att du kan mycket enkelt installera det. Här är en generell guide.

Hur man installerar en backspegel monitor i bilen. Koppla bort bilens batteri.
Hur man installerar en backspegel monitor i bilen. Koppla bort bilens batteri.

  • Koppla bort bilens batteri. Innan du börjar, se till att koppla bort kablarna batteriet. Detta är mycket viktigt för att undvika elektriska skador i bilen. Om du inte vet hur man gör detta, kontakta din bil bruksanvisning. Kom ihåg att inte manipulera ditt batteri eller batterikablar om du har någon erfarenhet av detta. Bättre att ha någon göra det åt dig eller få instruktioner från bilen manualen.
  • Lossa backspegeln. Backspegeln monitorn ska placeras där backspegeln är så måste du först ta bort det innan du installerar backspegeln bildskärm. Med hjälp av en skruvmejsel, börja lossa skruvarna tills backspegeln lossnar fästet. Placera backspegeln i en låda för förvaring.
  • Montera backspegeln bildskärmen. Montera backspegeln monitorn i fästet för backspegeln. Se till att den sitter bra. Sedan, med hjälp av skruvar som följer med backspegeln bildskärmen, dra åt den på plats. Backspegeln monitorn ska vara tätt säkras. Om inte, kan det falla av och så småningom skadas.
  • Anslut kablarna. Nu backspegeln monitorn är på plats kan du börja ansluta kablarna till din video-system. Använd bruksanvisningen för detta. I vilket fall, men innebär detta ansluter makt och videokablar. Använd band eller band för att hålla kablarna på ett ställe.
  • Anslut batterikablarna. Nu backspegeln monitorn är på plats kan du börja återansluta din batterikablarna. Starta sedan din motor. Slå på backspegeln monitorn genom väljaren rutan. Du vet att du är korrekt installerat backspegeln bildskärmen om den fungerar korrekt.
  • Testa backspegeln bildskärmen. Använd backspegeln bildskärm medan omvänt. Kontrollera att det gör klara och definierade filmer och att det är i perfekt skick. På grund av potentiella faror, försök inte använda backspegel bildskärmen under körning. Använd bara när du säkerhetskopierar eller du behöver hjälp när du flyttar i små och mörka områden.


Här är några saker du behöver komma ihåg när du installerar en backspegel monitor:

  • En måste du alltid konsultera instruktionsboken. Det har klara och precisa installationsinstruktioner enligt dina backspeglar bildskärmsmodell.
  • Två, använda rätt verktyg. Detta säkerställer att jobbet är gjort på ett säkert och effektivt.
  • Och tre, måste du söka hjälp av en professionell mekaniker om du inte kan installera backspegeln övervaka dig själv.
Även installationen är ganska enkelt att göra, ska du inte riskera att installera det om du inte är säker på dina tekniska kunskaper. Bättre spendera för en mekaniker professionella avgift än köpa en annan backspegeln bildskärm eller spendera för reparation.