E2a

Hur man improviserar leveranser Beer Pong

En populär lek som har blivit ganska en modefluga särskilt bland studenter vid sociala sammankomster är Beer Pong eller Beirut. Spelet kräver pong bollar när den spelas. Tanken med spelet är ganska lätt att få. 66 koppar placeras på båda sidor av en tabell med formen av en pyramid, vilket innebär 1 kopp framför, 2 i mitten och 3 vid den bakre änden. Två spelare står mittemot varandra vid båda ändarna av tabellen. Kopparna som innehåller öl fylls upp halvvägs. Varje spelare får att skjuta bollen över bordet vid motståndarens koppar. Målet med spelet är att eliminera alla koppar den andra spelaren innan han avslutar upp din. Vinnande innebär att du får bo på bordet tills en annan spelare slår dig på spelet. Du behöver ett bord Beer Pong, minst 2 bollar ping pong, öl eller andra drycker du föredrar och plast koppar cirka 16-20 gram. Detta är ett roligt spel som du och dina vänner kan komma in och du kan improvisera på några av saker du behöver för spelet är du precis har börjat. Detta kan spara dig lite pengar också. Här är några saker du kan göra för att kompensera en del av din egen försörjning Beer Pong:

  • Det finns ingen anledning att oroa sig för att improvisera på öl som du kan använda någon valfri dryck för spelen. Plastmuggar är de enklaste saker att hitta så du är säker i den avdelningen. Muggar för kaffe kan användas, men du kan finna det lite svårare att spela med så att du är säkrare sticker ut med plastmuggar. Dessutom är de mycket billiga och kan köpas nästan var som helst.
  • Arbetet med din öl pong tabell. Kom ihåg att det måste till en slät yta. En gammal matbord i en rektangulär form kan vara ett mycket bra alternativ till den äkta varan. Om du inte har en, kolla in några loppisar eller Lea marknader och du kan ha tur att hitta en som är i ganska gott skick. När du har fått ett, kan du börja sand den och ge den en slät och jämn yta. Ge det en bra färg jobb och lägga i dina egna dekorationer. Du kommer att komma med en unik öl pong tabell anpassas efter vad du verkligen vill.
  • Du kan också välja att köpa prefabricerade material och bygga tabellen på egen hand. Detta kommer definitivt att komma ut mycket billigare än att köpa en färdig tabell. Använd din kreativitet och lite hantlangare kunskap och ge det en chans. Om du har snickeri eller kompetens svetsning, får material som du har en kunskap om och arbeta med dem. Återigen kommer du att spara mycket pengar genom att göra saker på egen hand.
  • Pingisbollar är inte så dyrt och kan köpas nästan var som helst. När allt behöver du bara börja med bara två bollar för att få spelet att gå.


Beer Pong är ett spel som har många varianter

Hur man improviserar leveranser beer pong. Det finns ingen anledning att oroa sig för att improvisera på öl som du kan använda någon valfri dryck för spelen.
Hur man improviserar leveranser beer pong. Det finns ingen anledning att oroa sig för att improvisera på öl som du kan använda någon valfri dryck för spelen.

Beer Pong är ett spel som har många varianter. Vinna spelet tvingar det förlorande laget att dricka upp alla sina koppar öl och konsumera resten av öl på den vinnande sidan. Du kan komma med ditt eget hus regler om hur du vill att spelas också. Detta är ett bra sätt att bindning med goda vänner, roligt att njuta med gott sällskap. Nästa gång du planerar en get tillsammans, inkluderar öl pong som en del av verksamheten. Du och dina vänner kommer säkert att ha en fantastisk tid.