E2a

Hur man identifierar verkliga Waterford Crystal

Sedan 1783

Sedan 1783, har Waterford Crystal häpnat världen för sina fina, perfekt, och världsklass glasprodukter. Dess mer än två århundraden i verksamheten är redan ett bevis på att det har ett gott rykte på marknaden. Om inte, kanske det företag har redan stängt ner en lång, lång tid sedan. Men eftersom det är fortfarande alive and kicking, innebär detta att varumärket fortfarande kämpar för att fortsätta tillfredsställa sin marknad.

Men med denna popularitet kommer hård konkurrens

Men med denna popularitet kommer hård konkurrens. Vad värre är, det finns imitationer av Waterford Crystal skapelser. Om du ska köpa en glas för kvalitet, så ska du veta hur man identifierar verkliga Waterford kristall.

The Waterford frimärken

Kontroll av Waterford frimärken är det enklaste och mest objektiva sättet att identifiera om en produkt är Waterford s eller ej.

Den äldsta waterford logo

Den äldsta waterford logo - Titta efter detta om säljaren hävdar att en produkt är en antik Waterford glas. Logotypen har "Waterford Crystal" i gammal engelsk bokstäver stil. Ovanpå detta är den gamla logotypen för företaget. Det är bäst att du kontrollerar officiella webbplatsen för Waterford att bekanta hur logotypen ser ut.

Hur man identifierar verkliga Waterford Crystal. The Waterford frimärken.
Hur man identifierar verkliga Waterford Crystal. The Waterford frimärken.

Den gyllene klistermärke - Senare använde Waterford en gyllene klistermärke på sina produkter. Denna klistermärke har företagets namn och deras sjöhäst emblem, alla i grön färg.

Etsad "waterford" - Waterford kristaller gjorda 1947-1999 har "Waterford" namn ingraverat på botten. Du kan se etsning tydligt om du flyttar objektet och se botten mot starkt ljus.

Millennium waterford

Millennium Waterford - Från 2000 fram till dagen för denna skrift, är Waterford med en ny etsning för att autentisera sina produkter. Detta har "Waterford" namn och sjöhästen bakom namnet. Det finns ett stort "W" under seahorsen emblem. Detta kan ses vanligen på botten av objektet. Återigen kommer kontrollera objektet mot ett starkt ljus kan du se logotypen tydligt.

Men med denna popularitet kommer hård konkurrens. Den äldsta waterford logo.
Men med denna popularitet kommer hård konkurrens. Den äldsta waterford logo.

Fler sätt att identifiera verkliga waterford kristaller

Människor som har för avsikt förfalskning de verkliga Waterford kristallerna kan lätt falska etsningen, logotyp och dekaler. För detta måste du kolla bättre på objektet.

  • Waterford är känd för att skapa väl utformade och ren färdiga objekt. Kontrollera kristallen-varje sida av den. Rör det. Känn det. Det bör inte vara grova sidan. Kontrollera objektet mot starkt ljus, också. Det bör inte finnas någon brist på glas.
  • Tänk priset. Real Waterford kristaller är dyrare än det förfalskas. Om priset är otroligt billigt, bättre att vara misstänksam. Det kanske inte är en riktig Waterford produkt.
  • Köp Waterford kristaller endast från välrenommerade återförsäljare eller direkt från företaget. Det finns inget säkrare sätt att få Waterford kristaller än köper direkt från tillverkaren. Om detta är omöjligt i ditt område, och sedan köpa från en seriös återförsäljare. Kontrollera återförsäljaren med hjälp av Waterford: s kundtjänst. De bör känna till sina registrerade återförsäljare i ditt område.

Waterford kristaller kan vara en god investering

Waterford kristaller kan vara en god investering. Inte bara att de är vackra, men också för att de har högre värde jämfört med andra märken. Så, kolla Waterford Crystal noga innan hyllor ut dina pengar. Du vill inte satsa på falska kristaller, i alla fall.