E2a

Hur man hittar på nätet lösare logiska pussel

Lösa logiska pussel och problem är ett bra sätt att träna dina mentala förmågor. Studier visar att människor som regelbundet lösa enkla ord eller matematiska problem som Sudoku eller korsord generellt tenderar att ha skarpare mentala förmågor när de närmar sig ålderdomen, jämfört med sina jämnåriga som inte gör det. Så vet att om du är någon som alltid måste få sin fix korsord, vara säker på att du inte bara gör det för skojs skull, men du är verkligen investera i din framtida mentala tillstånd, liksom.

På ett eller annat, skulle du förmodligen själv illa av ett sinne pussel problem. I så fall kan du alltid hitta hjälp via online lösare logiska pussel speciellt skapade för att hjälpa dig att få igenom en Stumper. Här är hur man hittar några av dessa online logik lösare:

  1. oneacross.com - Denna webbplats erbjuder för att hjälpa dig att lösa korsord frågor som är precis utanför dig. Såhär fungerar det: Först skriver given ledtråd för det aktuella objektet på lämpligt fält. Andra skriver ordet mönster, eller med andra ord, antalet bokstäver som ordet har. Om du redan är säker på några av bokstäverna i det ordet, kan du skriva ner dessa bokstäver, sätter ett frågetecken i stället för de bokstäver som du inte vet ännu. Exempel: Du kan skriva ner 9 (om ordet har 9 bokstäver), eller något liknande d t??????? Styras även av dess sida, "Tips för bättre Söka," för att göra dina frågor snabbare och enklare. En liknande webbplats är houghtonmifflinbooks.com , vilket ger nästan samma betjäningslogik server som oneacross. Prova båda, och se vilka som fungerar bättre för dig.
  2. ull.chemistry.uakron.edu - Om du står inför en teaser pussel om kodade ord, prova denna hemsida. Det är fantastiskt lätt att använda: bara in den förvrängda ord i fältet och tryck på knappen "Lös det!"
  3. thinks.com - Denna webbplats är en guldgruva av pussel lösare för matematik pussel och pussel ord lika. Några av de webbplatser som den länkar till inkludera Andys Anagram Solver, Alphametic Puzzle Solver, och ordlistor för korsord.
  4. puzzlesolver.com - Ännu en guldgruva av logiska lösare kunde hittas på denna webbplats. De lösningar som erbjuds är inte begränsade till online-spel, men också att logiska puzzlers gäller för objekt, som Rubiks kuber och skjutbara torg. Men några av de lösningar som endast ges via e-post.
  5. iriddler.com - På denna webbplats kan du hitta roliga gåtor logik och vitsar, tillsammans med svaren på dem. Om du vill ta en titt på några exempel på gåtor tillsammans med svaren, ta gåta-answers.com .

Där har du det

Hur man hittar på nätet lösare logiska pussel. Där har du det.
Hur man hittar på nätet lösare logiska pussel. Där har du det.

Där har du det! Dessa är bara några av de användarvänliga webbplatser som du kan använda för att lösa några av de logiska pussel som du kan lösa in din tidning eller din tidskrift. Vet att bortsett från dessa pussel lösare, kan du förmodligen intresserad av webbplatser som erbjuder gratis utskrivbara kalkylblad med matematik eller logik problem som du kan utöva ditt sinne med. Vissa webbplatser att prova inkluderar 2020site.org , puzzles.com och sharpbrains.com . Lycka till, och glad Solving!