E2a

Hur man hittar online - spel Family Restaurant

Från tradition spel som Diner Dash

Från tradition spel som Diner Dash, här kommer mer roligt spel familjens restaurang som är värt alla dina speltid. Även om många skulle anse detta som bara ännu arkadspel, är det inte alla åtgärder och hastighet. Sant, du kan inte vinna detta om du drar och klickar på musen för långsamt. Behöver dock också en hel del intelligens för att lösa problem och kreativitet för att pressa fram de bästa recepten. Med den unika kombinationen av hastighet, intelligens och kreativitet som krävs av en spelare, skulle du älska säkert detta spel.

För att njuta av detta spel som du skulle med en stadig måltid på en downtown restaurang, följ dessa enkla steg.

Hur man hittar online - spel family restaurant. Se till att din dator är upp till uppgiften.
Hur man hittar online - spel family restaurant. Se till att din dator är upp till uppgiften.

  1. Se till att din dator är upp till uppgiften. Det måste ha Windows 2000, XP eller Vista som operativsystem. Den bör ha en processor hastighet av inte mindre än 1,0 GHz, vilket kan vara en Pentium 3 eller högre. RAM bör också ha 128 MB eller mer och en tilldelad hårddiskutrymme på 100 MB i bästa fall. För maximal tillfredsställelse, bör du ha bra grafik och ljudkort också.
  2. Surfa på nätet och söka efter online-spel webbplatser och portaler. Detta spel är en aktuell vurm och det bör vara på alla spel webbplats mer populär meny. Ladda ner en gratis testversion, om du tror att du behöver fortfarande prova detta. Men detta kommer garanterat att tillfredsställa dig, så du bör istället hämta den fullständiga versionen för bara 15€ 0,95. Ladda ner tid är mindre än 30 minuter.
  3. Nu kan du börja spela spelet. Klicka story mode på huvudmenyn. Detta kommer att hjälpa dig att få en känsla för spelet genom att relatera sig till sina karaktärer. Ditt mål bör vara, som vad ägarna till restaurangen strävar efter, att få ett 5-stjärnigt betyg. Detta innebär att du bör vinna varje nivå i spelet.
  4. Nivåerna har teman med olika kulinariska inställningar. Det kan vara en informell restaurang, en frukostrestaurang, en europeisk restaurang, eller en brunch restaurang. Du måste skapa olika recept som är typiska för var och en av dessa restaurang inställningar. Du har inte lyxen att tid men. Du måste göra matlagning snabbt och ta itu med en ökande volym av kunder.
  5. När du övervinna utmaningar, kanske du snart fylla alla 35 nivåer och få den eftertraktade 5-stjärniga betyg för en restaurang. Vid den tiden också, kommer du vänja sig vid villkoren spelet, glad, gratis spel, meny, Forest Hills, etc. och kan snart önskar annan tuffare version.

Naturligtvis

Naturligtvis ska du inte räkna med att bli en världsklass krögare även efter att ha vunnit ett 5-stjärnigt med denna familj restaurang spel. Det är mycket annorlunda i verkliga situationer. De uppfunna recept du gör kanske inte ens är möjligt. Men vad kan vara nära är det sätt på vilket du hanterar tidspress. Detta kan vara mycket svårt, men i verkliga livet, räknar det.