E2a

Hur man hittar och spela online trivia spel

Trivia spel kan vara roligt

Trivia spel kan vara kul, men det roliga är ofta begränsad till den mängd människor som du kan hitta för att spela med dig. Under de senaste åren har populariteten av spel-at-home trivia spel avtagit somwhat grund alltmer hektiska livsstil och svårigheten ibland inblandade i att få en pjäs grupp tillsammans Ibland kan det tyckas som om världen är på väg bortom enkla nöjen som att spela spel med dina vänner. Lyckligtvis finns det ett antal trivia spel som du kan spela ensam eller mot andra spelare på Internet, behöver du bara veta var du ska leta så att du kan hitta dem. Om du är intresserad av att hitta och spela online trivia spel, ta en stund att tänka på följande.

Hur man hittar och spela online trivia spel. Om du inte ser någonting tilltalande när du har utfört sökningen.
Hur man hittar och spela online trivia spel. Om du inte ser någonting tilltalande när du har utfört sökningen.

  1. Ett av de snabbaste sätten att hitta på nätet trivia spel är att helt enkelt göra en sökning efter trivia spel på din favorit sökmotor webbplats (som Google, Yahoo, MSN eller Dogpile.) Om du vill hitta resultat för vissa typer av trivia spel, kan du lägga till dessa kategorier i dina söktermer också. Du kommer förmodligen få flera sidor värde av resultat, dock, och en del av resultaten kan vara föråldrad eller olämpligt för vad du letar efter.
  2. Om du inte ser någonting tilltalande när du har utfört sökningen, ta dig tid att gå till en betrodd webbplats som Yahoo eller MSN och hitta sina spel avsnitt. Du kan behöva följa några länkar för att nå den trivia delen (och dess underkategorier, om det har dem), men du bör kunna lita på innehållet. Du kan behöva logga in eller skapa ett konto på denna punkt också.
  3. Ta dig tid att läsa reglerna innan du ansluter ett spel. Medan många trivia spel fungerar på ungefär samma sätt, finns det några som har unika vändningar till de regler som du behöver veta innan du spelar.
  4. Om du vill spela mot andra spelare, leta efter öppna spel som söker spelare ... Det är i huvudsak antingen uppger att de är "öppna" eller "väntar på spelare" bredvid namnet på spelet. Om du inte kan hitta någon som inte redan har börjat, bara starta ditt eget spel (det bör finnas en knapp på webbplatsen för nya spel) och vänta på att andra ska delta i spelet. Beroende på den webbplats som du hittar spel på, kan det finnas alternativ för "vänner only" eller privata spel samt, vilket kan vara ett bra alternativ om du väntar på specifika spelare (eller om de väntar på dig).
  5. När alla spelare har anslutit sig till spelet, kommer den faktiska spelet börja. I många fall kommer spelet att vara konkurrenskraftiga och kommer att tillåta spelare att "ring in" när de vet svaret på frågorna (så länge en annan spelare ringer inte i första). Naturligtvis finns det också ett antal spel som är turbaserat som trivia brädspel .... Detta tillåter spelare som gillar trivia spel, men ogillar snabba konkurrenskraftiga spel att spela de spel som de åtnjuter också.
  6. Om du hittar ett spel som du särskilt njuta, lägga till bokmärken i din favorit webbläsare så att du kan komma tillbaka till det lätt.