E2a

Hur man hittar gömda skatter


Är du på jakt efter ett äventyr att krydda din vardag? Om du är, varför inte försöka leta efter gömda skatter? Ja, du har läst det rätt. Denna artikel är att föreslå att du gå hitta gömda skatter. Vet du varför? Eftersom vid denna tid har världen samlats miljontals mynt, smycken och minnessaker från tidigare generationer bara väntar på att upptäckas. Om denna idé fångade ditt intresse, titta på tipsen nedan om hur du kan hitta gömda skatter.

  • Förbered ditt material. Avhålla dig från att köpa en bullwhip och ny uppsättning kläder à la Indiana Jones. Du behöver inte vara snygga. Bara förbereda en ficklampa, en väska, borstar eller trasor och en metalldetektor som mest, och du är inställd på att hitta gömda skatter. Se till att ha dessa material till hands för du vet aldrig när du får chansen att hitta en gömd skatt. Du kommer att använda ficklampan för att söka gömda skatter under natten eller på mörka platser som källare. Du kommer att använda väskan, under tiden, för att hålla alla de skatter som du har upptäckt, så förbered en medelstor väska. Eftersom gömda skatter ofta återhämtade först efter döljs under en mycket lång tid, behöver du borstar och trasor för att rengöra smutsen skatter. Du kan också välja att köpa en metalldetektor om du menar allvar med att hitta gömda skatter. Det finns flera butiker som säljer dem, inklusive online-butiker. Forska om hur man väljer metalldetektorer först, innan man beslutar att köpa en. Kom dock ihåg att framgången för att hitta gömda skatter bygger främst på att få rätt plats än att förvärva avancerade verktyg.
  • Var på jakt efter gamla strukturer och forskning dess historia. Idén att sätta i åtanke när du söker efter gömda skatter är att ju äldre en struktur är, desto större är chansen att finna gömda skatter. Gamla strukturer har en rik historia. Flera incidenter har inträffat i dem och massor av människor har gått i dem. Och där det finns incidenter och människor, finns det också möjlighet att lämna skatter bakom dem. Kom ihåg att skatter är dolda antingen syfte eller av misstag. Vissa människor kan ha dött utan att informera någon av smyckeskrin de har placerats under sina hus "trä golvbrädorna. Vissa människor, under tiden, från klumpighet, kan ha sjunkit örhängen och aldrig hade återhämtat dem under den tiden. Genom att lära sig om historien om en plats, hittar du ledtrådar om var man kan hitta gömda skatter och hur du ska gå om att hitta dem.
  • Var uppmärksam och hålla en positiv attityd. Om du stannar uppmärksamma och hålla en positiv syn kommer gamla strukturer inte de enda platser du hittar gömda skatter. Du kan upptäcka gömda skatter på något ställe tänkbara-från parkeringsplatser till ditt eget hem. Var uppmärksam på din omgivning när hon gick och möjligen hittar ett mynt eller två liggande på marken. Sök din vind eller källare och kanske hittar du en värdefull frimärkssamling. Håll upp huvudet och inte förlora hoppet om ditt sökande efter gömda skatter verkar leda någonstans. Kom ihåg att kontinenterna i dag inte skulle bli upptäckt om tidig upptäcktsresande har just avfärdade tanken på närvaron av andra länder rätt? Kom alltid ihåg att världen är full av möjligheter som bara väntar på att utnyttjas.


Hur man hittar gömda skatter. Förbered ditt material.
Hur man hittar gömda skatter. Förbered ditt material.

Låt din familj och vänner med din jakt på gömda skatter att dramatiskt öka din produktivitet. Till exempel kan du tilldela en av dina vänner att hjälpa dig att forska efter möjliga platser till skattjakt, medan två andra vänner gör en okulär inspektion av de platser du tidigare har forskat. Detta kommer att göra arbetet enklare och roligare.