E2a

Hur man hittar gamla silvermynt

Silver är guld lillebror ett metalliskt grundämne med flera funktioner som valuta, industri och smycken. Som en värdefull metall, silver vara en klok investering, särskilt i dagens ekonomiska kris. Som guld, ökar dess värde Vanligtvis när världens framstående valutor som de europeiska dollar minskar. Till skillnad från guld, silver rikligt hittas och det är därför dess värde inte är för hög, men det betyder inte att silver inte är en klok investering. I själva verket har silver pris en 300 procent monetär ökning i nästan fem år redan. Detta är en ganska stor avkastning för en investering. Många ekonomiska experter visualisera denna tjur marknaden i kontinuerlig blomning. Silver samlas och säljs i barer, silver och mynt som lätt köps sedan säljs på dagens marknad, särskilt online. Om du är intresserad av att hitta gamla silverföremål specifikt mynt, måste du veta den bästa platsen och sättet att leta efter dem. Följ denna enkla guide för att framgångsrikt hitta gamla silvermynt.

 • Vet vad du letar efter. Mynt som präglades år 1964 som en krona, kvart, en halv dollar eller en dollar innehåller silver. Dessutom Nickels som präglades 1942 till 45 har också silver innehåll.
 • Titta på varje ficka förändring du har fått. Det är så lätt att identifiera gamla silvermynt eftersom de definitivt har olika funktioner jämfört med vanliga mynt. Överväg letar efter gamla mynt med tryck år som nämndes stund sedan.
 • Köp hitta gamla silvermynt.
    • Köp dem från lokala banker. Ett annat sätt att hitta gamla silvermynt är att köpa rullar av halv dollar, kvarter och till och med Dimes. I det ögonblick du får tag på dessa rullar, bryta dem helt enkelt öppna och starta din gamla silvermynt sökning. Om i fall du inte kan hitta en sätta bara dem tillbaka till din lokala bank. Då du kör dem hela vägen genom sorteringsmaskinen för mynt och äntligen få dina pengar tillbaka.
    • Sök online-auktioner som eBay. I eBay, kommer du att ha möjlighet att få en lista över alla tillgängliga gamla silvermynt som Morgan Silver Dollar och Peace Dollar Silver. Dessa mynt kostar averagely 10€ styck.
    • Köp i fastighetsförsäljningar. Dessa typer av försäljning är som stora loppisar där man kommer att ha en stor chans att få tag på gamla mynt uppsättningar, som har silver dollar mycket högt silver värde.
    • Hitta tur i loppmarknader. Detta är ett annat bra ställe att hitta det du söker eftersom det är där mynthandlare brukar sälja sina varor, särskilt om de är icke-dator eller icke-internet kompetenta. Om du väljer att gå till loppmarknader vara säker på att ta med dig mynt guider som "The Red Book", som betraktas som bibel myntsamlare. Denna bok kommer att hjälpa dig att bedöma varje silvermynt du hittar.

  Hur man hittar gamla silvermynt. Vet vad du letar efter.
  Hur man hittar gamla silvermynt. Vet vad du letar efter.

 • Sök gamla silvermynt på ebay. I det ögonblick du får tag på alla gamla silver dollar, kolla om de fortfarande har ett värde på eBay. Ju mer gamla avtryck åren era hittade gamla silvermynt, desto större chans att de kommer att säljas för ett högre värde. Om du inte har hittat sällsynta mynt har bara en lista över alla mynt ihop för dig att sälja dem.