E2a

Hur man hittar fusk dataspel

Datorspel har funnits ganska mycket så länge hemdatorer. Från början textbaserade äventyrsspel till toppklass, grafiskt fantastiska spel i dag, datorer erbjuder det största urvalet av spel (vanligtvis till bättre priser). Vissa människor kommer inte att spela något annat än dataspel, särskilt när det gäller första person shooters. Med så många spel till ditt förfogande, kan du frestas att använda mindre än ärliga sätt att slå dem.

Har du ingen skam?

Lyckligtvis finns det gott om ställen du kan hitta fusk och koder för att hjälpa dig på vägen!

Hur man hittar fusk dataspel. Sea RCH på webben. havet> det finns en bra mängd webbplatser som huvudnummer PC fusk.
Hur man hittar fusk dataspel. Sea RCH på webben. havet> det finns en bra mängd webbplatser som huvudnummer PC fusk.

  1. Sea RCH på webben. Havet> Det finns en bra mängd webbplatser som huvudnummer PC fusk.

  • De flesta spelföretag har en webbplats enbart för deras spel och de har fusk och koder.
  • Det finns så många fler platser på internet för att få fusk du kan göra en Google eller Yahoo söka efter namnet på spelet eller bara "fusk PC" och granska resultaten.

  • Även om de områden som anges ovan, kan du ange deras forum och fråga folk om du behöver en viss fuska. Kolla in ytterligare forum på Craigslist, MSN grupper, Yahoo grupper och olika diskussionsgrupper.
  • Leta efter tidningar datorspel. Kom ihåg att PC fusk är annorlunda än andra videospel fusk.
    Leta efter tidningar datorspel. Kom ihåg att PC fusk är annorlunda än andra videospel fusk.

  • Leta efter tidningar datorspel. Vanligtvis måste du leta längre än PC spelare tidningen, Datordobbelvärld eller dataspel. Dessa är de mest populära PC-spel publikationer och av goda skäl. Min personliga inställning har alltid varit PC Gamer, det kommer med en demo-skiva och har recensioner av spel och hårdvara Game Pro och elektroniska månatliga Gaming har PC fusk och recensioner, men är inte enbart inriktade på datorspel..
  • Kom ihåg att PC fusk är annorlunda än andra videospel fusk. Du måste få in fusket konsolen vanligtvis genom att trycka på tilde-tangenten (~). Detta tar fram en skärm på vilken du kommer att skriva ditt nya fuska kod. De flesta spel sparar inte fuska, så när du går tillbaka till att spela det spelet, måste du ta upp på skärmen och skriv in koden igen (ett litet pris att betala för möjligheten att dominera). Lycka, gamer!