E2a

Hur man hittar förarens ed utvärderingstest

Så du eller ditt barn har passerat förarens ed

Så du eller ditt barn har passerat förarens ed, men du har fortfarande att ta testet. Du vill vara beredd, men kanske inte vet hur man bäst förbereder dig. Tja du är inte ensam, varför förarens ed övningsprov finns. I denna artikel kommer jag att lista de olika resurser som kan användas för att lokalisera och få förarens ed övningsprov som hjälper dig att förbereda och skicka din förarens ed testet.

Hur man hittar förarens ed utvärderingstest. Ditt första steg när man söker efter förarens ed övningsprov ska alltid vara din lokala DMV kontor.
Hur man hittar förarens ed utvärderingstest. Ditt första steg när man söker efter förarens ed övningsprov ska alltid vara din lokala DMV kontor.

  1. Ditt första steg när man söker efter förarens ed övningsprov ska alltid vara din lokala DMV kontor. Eftersom det är de som administrerar testet i de flesta städer och stater, är det naturligt att det i de flesta fall bör göra förarens test utbildning praxis eller åtminstone en förare handbok. Om du inte vet var du hittar din lokala DMV kontoret, en stor online-resurs för att hjälpa dig är på Findlaw . Webbplatsen kommer att länka dig till din statens DMV kontor, där du kan lära dig dess plats och få information om vilka resurser som finns tillgängliga för att hjälpa dig.
  2. Om den information du söker inte finns på ditt lokala DMV kontor eller om du helt enkelt vill ha mer förarens ed övningsprov, är nästa plats bör du titta på din lokala high school. I de flesta fall denna resurs kommer förmodligen bara vara till hjälp för nuvarande studenter och kanske inte lika användbar för vuxna som söker förarens ed övningsprov. Många skolor undervisar förarens ed kurser och därför bör ha en mängd förarens ed övningsprov tillgängliga. Även om din lokala skolan inte erbjuder en förarens ed Naturligtvis kan det fortfarande material som finns tillgängliga för dig. Det bästa stället att kontrollera är med förarens ed lärare, om det finns. Om inte, kolla med en studievägledare.
  3. Ditt nästa steg i ditt sökande efter förarens ed övningsprov bör vara ditt lokala bibliotek. Lokala bibliotek bära en mängd information och resurser om många ämnen, och förarens ed är oftast en av dem. Kolla med din lokala bibliotekarie för att se om de har någon förarens ed böcker eller förarens ed tester metoder som finns tillgängliga. Om du inte vet var du ska hitta din närmaste lokala bibliotek, en stor online-resurs för att hjälpa dig är offentliga bibliotek .
  4. Slutligen kommer jag råda dig att leta efter förarens ed övningsprov på nätet. Detta är kanske den bästa källan om du letar efter en snabb borste upp eller helt enkelt inte vill lämna ditt hem för att få en praxis test. Det finns många webbplatser tillgängliga för att hjälpa dig, två av som jag rekommenderar över de andra eftersom de båda ger fri träning tester och resurser för att hjälpa dig att få ditt körkort eller tillstånd. Den första platsen är DMV övningsprov . Den ger dig en lista över stater, klicka på ditt tillstånd för att få kostnadsfri förarens ed övningsprov. Den andra platsen rekommenderar jag ett besök är Golocalnet.net är online studiehandledning . Denna länk tar dig direkt till en av de tio tillgängliga övningsprov. Navigering till andra tester är enkel.

Öva tills du känner dig bekväm och säker. Studera hårt, och lycka till!