E2a

Hur man hittar erbjudanden Dish Network och kanaler i USA

Dish Network är en direkt sändning via satellit med 14 miljoner abonnenter i Europa och Mexiko. Tidigare känd som Echostar, erbjuder hundratals kanaler till sina abonnenter med paket anpassade för att passa budgeten.

Hur man hittar erbjudanden dish network och kanaler i USA. Dishnetwork.com / tveverywhere.
Hur man hittar erbjudanden dish network och kanaler i USA. Dishnetwork.com / tveverywhere.

Om du letar efter mer än den vanliga TV-priset, då skålen är svaret på din strävan.

Här är hur man hittar erbjudanden Dish Network och kanaler i Europa på internet.

dishnetwork.com . Skålen nätverk officiella hemsida är helt enkelt spiller över med oemotståndliga erbjudanden att tillfredsställa äkta tv fans. Soffpotatisar kommer att älska de diskonterade paket som erbjuds för så lite som 20 0,99€ per år för 120 kanaler. Om detta inte är nog för dig, kan du prenumerera på andra tillgängliga paket erbjuder fler kanaler.

dishnetwork.com / tveverywhere . Genom att klicka på detta kommer att leda dig till skålen nätverk "TV överallt" paket som låter dig fjärr-tillgång till din tv Dish Network från din bärbara dator, iPod och iTouch telefon. Detta är i partnerskap med Apple så denna ansökan måste köpas från App Store och sedan måste du logga in på ditt Dish konto för att aktivera aktivering.

facebook.com / dishnetwork . Dish Network är på Facebook, och har över 6.000 fans. Lägg skålen ditt Facebook-konto och bli ett fan. Få de senaste nyheterna om Dish erbjudanden som du inte hittar någon annanstans. För närvarande erbjuder Dish HBO och Showtime gratis för en 3-månaders period.

Facebook.com / dishnetwork. Twitter.com / dishnetwork.
Facebook.com / dishnetwork. Twitter.com / dishnetwork.

twitter.com / dishnetwork och youtube.com / DishSTUDIO . Du kan också följa Fat på Twitter för speciella meddelanden och titta på de senaste uppdateringarna på You Tube.

dishnetwork.com / customerservice . Har du frågor om skålen nätverkets bästsäljande paket och erbjudanden kanal? Ring, e-post och delta i en chatt för något Dish-relaterade helst och varje dag i veckan. Ja, 24 timmar, 7 dagar i veckan.

Här är hur man hittar erbjudanden Dish Network och kanaler i Europa på TV Guide, på TV, och genom partners återförsäljare.

TV-guide. Du kan hitta Dish meddelanden på varje nummer av TV Guide. Om du redan är prenumerant på TV Guide, kanske du vill läsa sidorna igen som du kanske har missat meddelanden om förpackningar och kanaler.

Reklamfilmer. Har du sett den senaste skålen kommersiella på DISH-Satellite.tv? Maträtt är i branschen för kommunikation och utsändning så fylla sina kanaler med TV-reklam som främjar någon av kampanjer, paket och kanaler är ett steg i rätt riktning. Det går direkt till kunderna - du.

Dish återförsäljare. Dessa är auktoriserade partner köpmän som tjänsten Dish Network abonnenter och blivande abonnenter från Alabama till Wyoming. Om du tittar noga det betyder återförsäljare är utspridda från alla amerikanska som börjar med en bokstav på alfabetet. Nu är en hel del skålen partner. För att verifiera äktheten hos återförsäljaren, kan du besöka satellitedealers.org eller ring skålen nätverk direkt på deras gratisnummer.

Dish Network också regelbundet publicerar pressmeddelanden på deras officiella hemsida, webbplatser för sociala nätverk, och i din lokala tidning. Definitivt kommer att hitta bra erbjudanden och kanaler på Dish inte vara ett problem. Lita på att var du än är, är en Dish Network närheten. Det är din visning vanor och dina förkärlek för TV som kan utgöra ett problem. Fylla på popcorn, chips och läsk, kommer Dish Network erövra säkert din familjs hjärta.