E2a

Hur man hittar en snygg käpp

När du hör ordet sockerrör

När du hör ordet sockerrör, är vad det första som kommer till ditt sinne? Sockerrör eller käpp? Faktum käppar är höga, flexibla vedartade stjälkar som tillhör Poaceae familjen och är relaterade till bambu. Dessa växter växer ständigt hela året i fuktiga jordar. En av släktena av Poaceae är sockerrör.

Som en ekonomisk källa av socker

Hur man hittar en snygg käpp. Boris palatnik konst.
Hur man hittar en snygg käpp. Boris palatnik konst.

Som ekonomisk källa av socker, förutom sockerbetor är vitt socker efter sockerrör juice bearbetas och förfinas. Brunt socker, å andra sidan, kan delvis raffinerade raffinerade alls. Med delvis raffinerade innebär melass rester blandas med raffinerat vitt socker, vilket ger den brunaktiga färgen och mjuk konsistens. Biprodukter fått från sockerrör är melass, alkohol, rom, bränsle, foder, papper och wallboard.

Cane s stel flexibilitet gör den idealisk för vävning korgar, gör möbler, verktyg, promenadkäppar och vapen. Från en enkel käpp till en vandrande stöd till funktionshindrade, är käppar nu förvärvas inte på grund av fysisk stabilitet och komfort som de tillhandahåller, men enbart för deras prydnadsvärde. Tillbaka i gamla dagar, var bambu används för att göra promenadkäppar, och så blev "käpp."

Snart nog blev sockerrör i samband med mode. Människor från alla samhällsskikt har sin egen "käpp." Material som trä, ebenholts, elfenben och valbardsborst används nu i produktion av bekväma, snygga och praktiska walking käppar. Handtag är jeweled eller intrikat ristade att passa dyra smaker. Vissa är gjorda ihåligt att dölja ett vapen eller några viktiga punkter. Ett svärd sockerrör skapas för att dölja ett svärd inuti, medan en käpp pistol är byggd för att dölja en pistol. Medan det finns fortfarande gott om svärd käppar i världen, har sockerrör vapen blivit svårt att hitta.

När du hör ordet sockerrör. Som en ekonomisk källa av socker.
När du hör ordet sockerrör. Som en ekonomisk källa av socker.

Som ett kännetecken av en professionell, har käppar blivit idealiska gåvor för män. Här är en lista över butiker och tillverkare av promenader käppar och käppar svärd:

  1. Boris Palatnik konst. Hans galleri uppvisar vackert handgjorda design av promenader käppar och käppar svärd. Eftersom svärd käppar är förbjudna på grund av vapen hemlighållande, erbjuder han en avtagbar blad alternativ. Handtag mönster är också anpassningsbara. Besök hans konstnärliga skärm på designerwalkingcane.com .
  2. Nextag.Com. Säljer inte bara en käpp, men också en justerbar hopfällbar käpp med en lyxig fall. Du kan ta det någonstans när som helst. Jämför priser med olika butiker. Här är deras hemsida: nextag.com
  3. Livet med lätthet. Elegans med säkerhet, det är vad de har kommit fram till. Har du sett gå käppar med en ficklampa? Vad sägs om en justerbar hopfällbar ficklampa rotting? Även om batterierna inte ingår, skulle det vara riktigt coolt att ge det till farfar på hans födelsedag. Han kan uppskatta det så mycket att han kan ge dig en spank med det. Kolla in dem på lifewithease.com
  4. Walking-canes.net. Vill avgudar dig ditt husdjur så mycket? Tja, den här webbplatsen för dig. Eftersom de har kastat-made hund ras promenadkäppar tillgängliga, kan du ha din egen hand huggen med lite extra kostnad. Några av de söta dem är Cocker hund, rottweiler, labrador retriever, Chihuahua och Yorkshire Terrier. Besök deras hemsida och se för er själva: promenader-canes.net

Även om det ser ut som en käpp

Även om det ser ut som en käpp, en ny själv-massager kallade Thera Cane säljs över hela världen för att lindra ömma muskler på rygg, nacke och axlar. Detta är en underbar uppfinning för dem som inte har råd med en massageterapeut varje natt. Det sparar dig från mycket smärta.