E2a

Hur man hittar en PlayStation emulator nedladdning

Mot bakgrund av mer moderna och snabbare spelkonsoler tillverkade av Sony under de senaste åren, skulle du tro att Sony PlayStation spelkonsol redan har tagit ett baksätet och har blivit klassiker. Inte nödvändigtvis så, verkar det. Många människor har fortfarande sina spelkonsoler och deras spel på CD-ROM.

Vad händer med dem som spelkonsoler har brutit ner går att reparera

Hur man hittar en playstation emulator nedladdning. Det första du behöver besöka är google.
Hur man hittar en playstation emulator nedladdning. Det första du behöver besöka är google.

Vad händer med dem som spelkonsoler har brutit ner går att reparera? Finns det någon möjlighet för dem att fortfarande spela med sina PlayStation-spel på något annat sätt? Dessa spel är inte en dime-a-dussin i butikerna, eftersom original PlayStation-spel på CD-ROM är ganska dyra. Visst, skulle du inte kasta ut dem om du kunde fortfarande hitta ett sätt att spela dessa spel även utan den ursprungliga spelkonsol.

Den goda nyheten är att du faktiskt fortfarande kan spela dessa spel med hjälp av datorn. Men eftersom din dator inte är inställd eller konfigurerad speciellt för att läsa och köra spel på cd-skivan, måste du använda en programvara som kommer att replikera kapacitet hårdvara och mjukvara i original spelkonsol. Just lösning kallas en emulator, som, vilket namnet antyder, emulerar PlayStation konsolen.

Hur hittar man en PlayStation emulator som du kan ladda ner på nätet? Läs vidare om några tips.

Vad händer med dem som spelkonsoler har brutit ner går att reparera. Besök några av de föreslagna webbplatser i googles sökresultat.
Vad händer med dem som spelkonsoler har brutit ner går att reparera. Besök några av de föreslagna webbplatser i googles sökresultat.

  • Det första du behöver besöka är google. Gå vidare och söka PlayStation emulator nedladdningar. Sökresultaten kommer faktiskt ge dig hundratals träffar.
  • Besök några av de föreslagna webbplatser i Googles sökresultat. Du ofta kommer att hitta en mängd olika platser, varav några kommer att ge gratis PlayStation emulatorer. Andra webbplatser kommer att erbjuda tidsbegränsade testversioner av emulatorer, medan andra kommer att ge kommersiellt producerade emulatorer för Playstation.
  • En populär och gratis emulator för playstation är ePSXe. Du kan ladda ner den från sin officiella webbplats utan kostnad. Det finns en version för Windows-baserade installationer, samt en version för Linux-baserade datorer.
  • Om du vill prova andra fria emulatorer, kan du besöka deras respektive webbplatser och ladda ner därifrån. Men innan du installerar någon emulator som du har hämtat gratis, kanske du vill kolla in feedback och kommentarer från community om just emulator först. Ta reda på om det fungerar bra, vad dess grundläggande och add-on funktioner, och så vidare.
  • Innan någon emulator, även kontrollera om din dator kommer att kunna göra det köras. Dvs, kontrollera om din dator hårdvara matchar systemkraven för att köra emulatorn. Generellt sett, om din dator är en ny modell eller har nyligen släppt processor, kommer det oftast inte har problem med att installera eller köra emulatorn. Kontrollera din dator också, om det har den minsta mängd RAM-minne (RAM) som krävs för att köra emulatorn.
  • Olika emulatorer, både fria och kommersiella slag -. Ha olika rutiner för installation, konfiguration och användning så kanske du vill läsa dokumentationen för denna typ av uppgifter, särskilt den dokumentation om hur du ställer in emulatorn och hur att använda det därefter. De flesta emulatorer kräver att du ladda ner ytterligare filer, så att du bättre vara medveten om detta.

När du har ställt in emulator kan du spela PlayStation-spel på din dator. Välj emulatorn väl.