E2a

Hur man hittar en lista över böcker bokklubb

Så du börjar en bokklubb

Så du börjar en bokklubb. Den ivrig läsare i dig har varit längtan efter någon att dela dina tankar om alla de fantastiska böcker som du har läst. Eller kanske du är någon med väldigt lite tid men en stor läslust, och du inte vill slösa den dyrbara tid på bara någon bok. Men vad böcker är lämpliga för en bokklubb? Böcker som väcker känslor, väcker frågor, öppna våra sinnen för andra möjligheter och därmed skapa diskussioner är alla utmanare för en bokklubb diskussion. Efter allt, det är poängen med en bokklubb, att diskutera böcker. Så var hittar du dessa typer av böcker?

Ett bra ställe att börja skulle vara ditt lokala bibliotek

Hur man hittar en lista över böcker bokklubb. Så du börjar en bokklubb.
Hur man hittar en lista över böcker bokklubb. Så du börjar en bokklubb.

Ett bra ställe att börja skulle vara ditt lokala bibliotek. Ofta staber har rekommendationer av böcker värda en bokklubb diskussion. De kanske har en rekommenderad läsning lista.

Om du söker på nätet, din stora bok säljare är ett logiskt ställe att börja. Om du skriver "Rekommendationer Book Club" i sökmotorn, kommer webbplatsen dra upp ett antal alternativ.

Om du vill ha ett helt års läsning, komplett med boken beskrivningar och länkar till online-butiker för att köpa böcker, kolla in "boklista Club läsning" på About.com. Genom att klicka på en bok, kommer du att dra upp en online guide shopping jämförelse med både nya och begagnade priser.

Ett bra ställe att börja skulle vara ditt lokala bibliotek. Den mest populära bokklubb är förmodligen Oprah bokklubb.
Ett bra ställe att börja skulle vara ditt lokala bibliotek. Den mest populära bokklubb är förmodligen Oprah bokklubb.

Om du letar efter en gemenskap av läsare bokklubb att gå så kolla in Bookmovement.com där du kan gå och få inte bara rekommendationer för din bokklubb läslista, komplett med recensioner av andra bokklubbar, men också rekommendationer på framgångsrikt driva en bok klubb. Det är gratis att gå med i denna webbplats.

Den mest populära bokklubb är förmodligen Oprah bokklubb

Den mest populära bokklubb är förmodligen Oprahs bokklubb. Du kan ta reda på hennes rekommendationer genom att skriva Oprah Book Club i din sökmotor.

ReadingGroupGuides.com är en annan bra sajt för att kolla in. Liksom BookMovement.com, erbjuder de en sammanfattning av varje bok, men den här webbplatsen kan du söka böcker efter genre, författare, titel, temats, favoriter och mest efterfrågat. De har också en online community där du kan ställa frågor och få svar från bokhandlare och bibliotekarier samt läsa intervjuer med författare.

När du har din läslista i hand

När du har din läslista i handen, ta Bookbrowse.com som innehåller hundratals läsa guider. Läsa guider hjälper dig att komma med frågor och diskussioner för din bok val. Läs inte den behandlingen guiden först men, eller du kanske förstöra slutet.