E2a

Hur man hittar de bästa ställena att handla antika glas

Det finns en hel del butiker som säljer antikviteter

Det finns en hel del butiker som säljer antikviteter. Men det finns bara ett fåtal butiker som erbjuder antika glas. Men shopping för antika glas i inte bara begränsat till antikaffärer. Det finns andra, bättre val.

Detta är din guide för att hitta butiker med antika glas bortsett från din egen vinden och garage:

  1. Antikaffärer och återförsäljare - Den mest uppenbara destination antikaffärer. Närma sig försäljning kontorist och be om antika glas. Men det är inte så enkelt. Du behöver veta vad du letar efter. Bortsett från att helt enkelt berätta att han kontorist du letar efter antika glas, en viss tid, göra, skapare, stil, färg, material och andra uppgifter som skulle begränsa sökningen ska anges. Om du inte vet mycket om antikviteter, forska först.
  2. Basarer - Det finns regelbundna periodiska basarer i lokala samhällen. Besök dessa basarer och direkt handla från ägarna själva. Glöm inte att be om historien om objektet. Fråga dem var den kom ifrån, hur gammal den är, vad villkoret är, har det varit några reparationer och hur mycket objektet är och om du kunde få en rabatt.
  3. Boot försäljning - I vissa delar av Storbritannien och Europa finns improviserade boot försäljning. Folk skulle dra sina bilar, öppna stövlar och sälja antikviteter. Om du måste köpa från dessa människor, se till att åtminstone veta vad du vill köpa och hur man söker dem. Några av dessa säljare kanske vet mycket om antikviteter också.
  4. Auktioner - Detta är ytterligare en påtaglig destination. Ta en titt på broschyrer av dessa auktioner. Leta efter information om antika glas. De kan omfatta tumlare, glas vin, bägare, dricksglas, kristall, och vaser. Om något intresserar dig, börja budgivningen men alltid satte ett nytt personligt högsta bud - den största belopp du är villig att punga ut för en viss del. Lyssna uppmärksamt på beskrivningen av auktionen mästare. Glöm inte att be om ett intyg, om det finns en.
  5. Specialbutiker - men inte antikaffärer, specialitet glas butiker erbjuder även antikviteter. Här finns det en tidslinje urval av glas. Du kommer att presenteras med föremål som kommer från olika tidsepoker. Eftersom du är särskilt ute efter antikviteter, be för dem.
  6. Varuhus - Här ingår inte den genomsnittliga varuhus, dock. Besök en exklusiv varuhus och be concierge om antika glas. Du kommer att hänvisas till dem på nolltid. Du kan också be om hjälp medan shopping.
  7. Online - Det finns många webbplatser som erbjuder antika glas. Skriv bara in sökord och klicka på resultaten.

Vissa butiker behöver tidigare möte innan du kan besöka

Hur man hittar de bästa ställena att handla antika glas. Antikaffärer och återförsäljare.
Hur man hittar de bästa ställena att handla antika glas. Antikaffärer och återförsäljare.

Vissa butiker behöver tidigare möte innan du kan besöka. Andra kan kräva att du e-post först. Men innan du doppa i shopping för antika glas, forska först på vilka särskilda objekt som du vill. När du redan har bestämt, vet du redan var att handla för antika glas.