E2a

Hur man hittar de bästa nätbutiker för actionfigurer

Nästan alla barn växte upp leka med actionfigurer. Om inte, de åtminstone visste vad de var. Action figurer ta fram det kreativa fantasin hos små pojkar och flickor, modellerad efter fiktiva hjältar, hjältinnor och skurkar. Vare sig du letar efter en särskild åtgärd siffra att leka med, eller om du vill komplettera din samling, kan du ofta hitta bara om någon actionfigur nätet. Här är en bra guide för att hjälpa dig hitta de bästa nätbutiker för att köpa actionfigurer.

Steg 1

Hur man hittar de bästa nätbutiker för actionfigurer. Glöm inte att titta på ebay!
Hur man hittar de bästa nätbutiker för actionfigurer. Glöm inte att titta på ebay!

Surfa till http://www.actionfigureexpress.com/ . Action Figure Express, även känd som AFX, är en välkänd plats bland samlare actionfigur. Det ger ett brett utbud av unika, exklusiva och begränsade siffror upplaga verksamhet samt mini byster, statyer och andra små figurer. Priserna är konkurrenskraftiga och service och leverans är snabb och professionell. Populära köp på denna webbplats är actionfigurer från Star Wars, Masters of the Universe, Lord of the Rings, Marvel och DC Superheroes.

Steg 2

Försök http://www.action-hq.com/ . Åtgärd HQ är en fantastisk hemsida för samlare att hitta de nyaste i leksaker actionfigur. Detta beror åtgärd HQ ligger i Hong Kong, där många eftertraktade actionfigurer är först tillverkades. Surfa till denna plats för figurer samlarobjekt åtgärder innan de drabbade europeiska butikerna.

Steg 3

Du kommer att gilla http://www.entertainmentearth.com/ . Detta Los Angeles-baserad webbplats är en global ledare inom actionfigurer. Med flera kataloger, online och butiker, är detta actionfigur distributören ett populärt val för de som samlar actionfigurer. De erbjuder över 5000 produkter och överträffa branschen erkända standarder när det kommer till "Mint Condition garanti," "Risk-Free" och "Krångel fria returer." Du har fått för att kolla in denna enda online-butik för alla dina behov actionfigur.

Steg 4

Steg 1. Steg 2.
Steg 1. Steg 2.

Gå till http://www.toyzandgamez.co.uk/ . Även om det är baserat i Förenade kungariket (UK), är Toyz och Gamez Co fortfarande en av de bästa och mest populära online-butiker för att hitta siffror samlarobjekt action. Du kan köpa siffror individuellt, eller så kan du delta i deras berömda grossist program. Priserna för båda metoderna av shopping är helt rimliga.

Steg 5

Titta på http://www.forbiddenplanet.co.uk/ . annan stor UK online-actionfigur butik Forbidden Planet. Denna butik är en av de största detaljhandelskedjorna actionfigur kedjor i Storbritannien, så du kommer säkert att kunna hitta den där speciella actionfigur du behöver för din samling. Uppenbarligen har de tusentals olika actionfigurer att välja mellan, samt presentkort för hård-till-köp-för action figur samlare. Om du är intresserad, kan du även registrera dig för Forbidden Planet nyhetsbrev, som gör dig uppmärksam på nya actionfigurer tillgängliga, händelser Store och allmän handling figurerar diskussion. Det är ett bra sätt att hålla sig informerad om actionfigur insamling.

Steg 6

Glöm inte att titta på ebay! Online auktion webbplats, eBay, fortfarande ett bra ställe att leta efter actionfigurer. Du kan hitta begagnade siffror för relativt lite pengar. Eller så kan du surfa på många eBay butiker för att hitta en ny-in-package actionfigur att komplettera din samling. För alla som är intresserade actionfigur insamling, nämnde denna webbplats och andra erbjuder ett stort utbud av figurer samlarobjekt åtgärd som säkert kommer att tillfredsställa en ivrig samlare actionfigur.