E2a

Hur man har en inomhus snöbollskrig

Klåda ha en snöbollskrig, men vintern är fortfarande en säsong bort eller ditt område bara inte upplever snö alls? Det är inte ett problem. Även om det inte finns någon snö, kan du fortfarande snöbollskrig med barnen hemma. Men naturligtvis kan du inte använda rakat is som snöbollar när du kommer att ha en inomhus snöbollskrig. Det skulle vara alltför rörigt och blött och det är svårt att städa upp efter. Detta alternativ är lika kul som en riktig snöbollskrig under vintermånaderna.

Hur man har en inomhus snöbollskrig. Samla använda vitt papper i ditt hus och crumple dem att göra faux snöbollar.
Hur man har en inomhus snöbollskrig. Samla använda vitt papper i ditt hus och crumple dem att göra faux snöbollar.

  • Samla använda vitt papper i ditt hus och crumple dem att göra faux snöbollar. De bör vara tung nog så att du kan kasta dem på ditt mål med tillräcklig kraft. Gör så många du kan och placera dem i hinkar och distribuera till barnen. Du kan definitivt delta i det roliga. Ju fler spelare, desto bättre.
  • Få filtar och lakan och drapera dem över soffor och stolar att verka som fort där du kan gömma undvika kastas snöbollar på.
  • Håll borta knick knep och ömtåliga föremål och lagra dem där de inte kan nås. Göra sig av med andra möbler som kan skada barnen när de körs. Detta kommer också att ge dig mer utrymme att göra din snöbollskrig.
  • Placera er i era egna fort och du får ringa spelet. Shout "kamp!" att signalera början av spelet. Kasta så många snöbollar på dina motståndare som möjligt men kontrollera din hink ofta och se hur mycket snowballs du har kvar för att undvika att få slut på dem långt innan kampen slutar.
  • Först ta slut snöbollar förlorar, och så vidare tills endast en spelare är kvar. Han kommer att förklaras som vinnare av din inomhus snöbollskrig. Du kan ge vinnaren en behandling som pris för att vinna spelet. Se till att ge förlorarna ett tröstpris för att undvika avundsjuka bland dina barn.
  • Städa upp efter din snöbollskrig. Be dina barn att få alla snöbollar på golvet eller där annars de kastades. Ge dem en stor plast eller påse där de kan hålla papper snöbollar. Du kan fortfarande använda dem i framtida inomhus snöbollskrig. Förvara dem i källaren eller i garaget.
  • Placera de brytbara och möbler tillbaka på sina platser.


Glöm inte att ta fram kameran för att fånga de roliga stunder du har med dina barn. Håll alltid ett öga på dina barn för att undvika olyckor. Det spelar ingen roll om det inte finns någon snö. Du kan fortfarande ha snöbollskrig inne i ditt hem. Det viktiga är att du och dina barn tycker om att spela. Du kan också vara värd en inomhus snöbollskrig bland dina barn och deras lekkamrater. På så sätt dina barn får spela med dem under vistelsen i hemmet. Förbered ett mellanmål för dem på grund säkert kommer de att vara hungrig efter allt igång och gömmer sig.