E2a

Hur man hanterar tidningsprenumerationer

Någonsin upplevt behöva stapla högar och högar av tidningar dag ut och dag in, utan att ens veta varför du har prenumererat på så många på en gång? Detta är ett vanligt problem som de flesta upptagna hushållen har.

Hur man hanterar tidningsprenumerationer. Skapa en lista över de tidningar som du skulle vilja få kopior av varje månad.
Hur man hanterar tidningsprenumerationer. Skapa en lista över de tidningar som du skulle vilja få kopior av varje månad.

Oroa dig inte mer! Här är några förslag på hur du kan gå om att hantera de högar av tidningar och dina prenumerationer tidningen tills du bara har de som du verkligen vill prenumerationer:

  • Skapa en lista över de tidningar som du skulle vilja få kopior av varje månad. Se till att du verkligen är intresserad av dessa tidningar så att de inte bara kommer lägga till upp till högen av skräp i källaren. Bestämma vilka abonnemang för att hålla skulle också spara några dollar varje år.
  • Ta del av abonnemang avslutas. När du prenumererar på en tidning, tillsammans med den första kopian som du kommer att få, kommer du också att få fakturan. För att hantera detta och vara redo för när prenumerationen går ut, markera på din kalender eller ta del i Plannern det datum då du hade köpt prenumerationen och även utgångsdatum. Detta kommer att ge dig en heads up om när du bör vara beredd på att förnya prenumerationen.
  • Håll kvitton. I ett område i din arkivskåp, se till att du avsätter en plats för alla kvitton och fakturor som du har betalat för prenumerationer. Hålla kopior av officiella kvitton hjälper dig att organiseras och uppdateras för nästa utbetalning. Det skulle vara bäst att ha den senaste kvittot på toppen av din fil.
  • Gå till online spårningssystem. Du kan också följa dina tidningsprenumerationer via Internet. Din stora tidningsprenumerationer skulle ha webbplatser som tillåter dig att hålla koll på dina prenumerationer och kopior som du har fått och har ännu inte fått. Detta kommer att vara mycket enkelt för dig att hantera, eftersom allt du behöver är redan där på hemsidan. Detta skulle vara en chans för dig att antingen förnya eller stoppa abonnemang också.
  • Betala genom kontroller. Det skulle vara bäst att betala för dina tidningsprenumerationer via checkbetalningar. Det skulle vara mindre krångel på slutet och det sätt som du skulle också kunna hålla reda på dina betalningar via din check bok och checkkonto.
  • Gör förnya inte om din kalender säger till. Detta skulle innebära att du kommer att förlora på ett par månader som du redan tidigare har betalat för.
  • Sammanställ tidningar. För de tidningar som du inte vill se liggande i vardagsrummet längre, kan du sammanställa dem och vänta tills de är mycket nog innan de skickas iväg till skräp varven att sälja. Det är viktigt att vara miljövänliga nuförtiden så se till att du har maximerat användningen av dessa tidningar också. Till exempel, om dina barn som skulle behöva bilder och öppningar för skolprojekt, kan du källa dessa från tidningarna.
  • Gör en årlig översyn. Alltid granska din lista över abonnemang varje år och stryka dem som du inte vill ta emot några fler exemplar av.