E2a

Hur man handlar för student bil Bilförsäkringar

Om du har en ny drivrutin i familjen, måste du få honom en automatisk försäkring. Så snart en familjemedlem får ett giltigt körkort, måste du köpa Bilförsäkringar för honom.

Bilförsäkringar för nya studenter förare kan vara mycket dyrt

Bilförsäkringar för nya studenter förare kan vara mycket dyrt. En mängd olika faktorer påverkar premien, inklusive vilken typ av bil han kommer att köra, staden du bor i, och hans färdregistreringen. Om du är i marknaden för studerande bil Bilförsäkringar, här är vad du behöver veta.

  • Förbered sin information. När du ringer olika försäkringsbolag, kommer du upprepade gånger bett om samma information. Har ditt barns kön, ålder eller födelsedag med år och hemadress. Om han kommer att köra i en annan stad eller stat, måste du meddela försäkringsbolaget eftersom priserna varierar mellan stater och städer.
  • Bestäm bilen han kör. Nästa sak du behöver veta är vad specifik bil ditt barn kommer att driva. Som en tumregel, den nyare bilen kommer dyrare hans auto försäkringspremie vara. Detta beror på att studenter förare är statistiskt mer benägna att göra anspråk till följd av olyckor. En del fordon har en högre stöld ränta än andra. Gör din forskning innan du köper en bil. Om du köper ditt barn en ny bilmodell import ta med sig till högskolan, kan du vara i för en chock när du reda på kostnaden för hans försäkringspremie. Om det inte finns någon tilldelad bil som han kommer att driva och du kommer att sätta honom på din försäkring som listas chaufför kommer premien beräknas baserat på den dyraste bilen i hemmet. Om möjligt, när du köper din student förare en bil, få en gammal bil så du behöver bara köpa ansvarsförsäkring och det finns inget behov av heltäckande försäkring.
  • Ta reda på om det finns några bra student erbjuds rabatter. Vissa försäkringsbolag kommer att erbjuda goda studentrabatter. Du måste visa en kopia av rapporten kort för detta. Det kommer att raka av 1-5% av dina premier.
  • Kontrollera ditt barns färdregistreringen. Kontrollera din student föraren har inga rörliga kränkningar. En enda punkt mot hans färdregistreringen kan skicka sina försäkringspremier skyhöga.
  • Ring din nuvarande försäkringsbolag. När du har informationen, är det dags att göra några samtal. Det första företaget bör du kontrollera med är din nuvarande bärare. Du kan få rabatter och ett bättre pris om du redan har andra bilar försäkrade i bolaget, samt ditt hem.
  • Gå online. Internet är också ett bra ställe att handla. Men när du jämföra shop, se till att självrisker är desamma för alla politikområden och du dubbelkolla om är angivet för en 6 månaders politik eller en årlig premie. Kontrollera också om de ansvarsgränser är desamma. Undvik att gå med staten minimum. Har minst 100.000 / 300.000 ansvarsgränser även för din student förare. Om ditt barn är en mindre, kommer du fortfarande ansvarig för hans förlust.


Inte bara använda premien som grund var att shoppa för din försäkring

Hur man handlar för student bil bilförsäkringar. Förbered sin information.
Hur man handlar för student bil bilförsäkringar. Förbered sin information.

Inte bara använda premien som grund var att shoppa för din försäkring. Se till att företaget väl har fått betyget och har ett gott rykte för att betala snabbt och hantering anspråk på ett professionellt sätt. Lycka.