E2a

Hur man gör vadderade galgar

När du tittar på din garderob

När du tittar på din garderob, vill du inte se det oorganiserade och oattraktiv. Du vill titta på din garderob och se trevliga saker. Liksom de flesta kvinnor, vill du titta på dina klänningar och tänka som en modell tittar in i hennes stora utbud av sexiga kläder. Men hur ska du göra det om du ser tråd galgar, böjda och utskjutande från din sexiga röda klänningen eller lång flödande svart aftonklänning. Om du tänker göra något åt ​​det, kan du skapa dessa vadderade galgar.

  1. Förbereda klädhängare. Klädhängaren behöver inte vara speciell eller gammal. Du kan ta något tråd hängare att använda. Det finns bara ett krav vid val av tråd hängare och det är att det måste vara intakt. När du har valt en galge, plattar det några inches för att göra det lättare att linda men inte för mycket att du kommer att göra det till en stav.
  2. Dekorera kroken. Kroken kan färgas efter dina önskemål, men det kommer fortfarande liknar krokiga fjädrar. För att förbättra det, färgar det med något som liknar tyget som du tänker att linda runt hängaren sedan in den i minsta färglösa gummislang du kan hitta. Du har nu en mycket dekorativ krok och du behöver inte oroa dig längre för att vara knivhuggen av fjädern varje gång du tar ut din jacka.
  3. Att vadden ark. Batting ark eller fyllmedel bör mätas genom att spåra formen av hangaren. Linda slå arket på hängaren klippa sedan i form. Limma vadd bladet tillsammans. Från och med nu måste du se till att hangaren försiktigt hanteras eftersom vadd kan riva.
  4. Sätta på omslagen. Omslagen behöver inte vara nya eller helt sått. I själva verket kommer du att använda lim för att hålla dem på plats. Använd samma metod som du gjorde när du var fastställandet av formen på vadd arket mäta omslag. Den enda skillnaden är att du måste placera utsläppsrätter för limning eller sömnad ändamål.
  • Sömnad. Om du gillar att sy vadderade hängare, sy med avigsidan ut. Sy bara en arm upp till halsen sätta då luckan till galgen. För att täcka vadd bladet helt, limma oavslutade delen av locket. Du måste stift denna sida av locket för att sätta den på plats.
  • Lim. Om du har lite tid över, kan du använda en början stift för att hålla plåten på plats. Låt det torka. Efter att ha kontrollerat att limmet helt har torkat, ta bort stiften. Om det finns Olimmad delar, använd det som finns kvar av din lim för att lösa det problemet.

Hur man gör vadderade galgar. Förbereda klädhängare.
Hur man gör vadderade galgar. Förbereda klädhängare.

Det finns bara några saker i världen att kvinnor inte skulle göra för att förbättra sin garderob. Dock kommer spendera din tid efter de enkla stegen i att göra vadderade galgar inte öka antalet kläder du har, men det kommer åtminstone att göra din garderob ser bra ut.