E2a

Hur man gör tusensköna centerpieces

För en picknick i parken eller för att lägga till enkla men vackra accenter för en familj middag tillsammans för semester, tusensköna centerpieces är ett bra val. Dessa blommor har en viss enkelhet som bara är tilltalande för de flesta människor, och är mångsidig nog för att arbeta på en enkel sammankomst, en picknick, eller ens ett vitt tema bröllop middag.

Förbered ljusen

Hur man gör tusensköna centerpieces. Förbered ljusen.
Hur man gör tusensköna centerpieces. Förbered ljusen.

Förbered ljusen. Du behöver glas votive ljusstakar. Den frostade sorten är bäst eftersom glasyr skapar looken av glöd på ljusen. Använd små votivljus. Dessa votive färger kommer i en mängd olika färger. Välj en mild färg som vitt eller persika för att komplettera de enkla färgerna på en prästkrage. Placera ljusen i hållaren.

Lägg till Daisy

Tillsätt daisy. Nästa, ta en stam av tusensköna och klipp ut bladen. Lämna bara två inches av stamceller från blomman, och använd en tejp för att fästa blomman på sidan av ljusstake. Du kan vrida blomman sidled nära den mjuka delen av stjälken strax under basen av blomman. Tippning av daisy från elden kommer att förhindra oavsiktliga blomma brännskador och tillåter ljus att komplettera prästkrage, istället för att bara täcks av blomman.

Lägg band

Lägg band. Slutligen täcker tejpade stammen genom att lägga band. Knyt band runt glaset ljusstake och skapa en enkel båge. Ljusen kan sedan användas som höjdpunkten genom att göra en uppsättning av ljus och arrangera dem i mitten av bordet. Lägg några obundna tusensköna blommor till dekoration för att ge det en naturlig look.

Skapa en prästkrage bukett

Förbered ljusen. Tillsätt daisy.
Förbered ljusen. Tillsätt daisy.

Skapa en prästkrage bukett. Nästa, skapa ditt daisy bukett med en korg med växter skum i mitten. Ta bort bladen från stammen av daisy och sedan bifoga en knopp i mitten. Ordna andra blommor i buketten, i en cirkelrörelse. Se till att klippa varje efterföljande stam minst en centimeter eller två kortare än den förra, så att centrum Daisy kommer att stå högsta. Lägg i ormbunkar och andra små knoppar att komplettera det vita på daisy. Toppa buketten med en enkel vit siden band knutet i en elegant båge, och tillsätt några tusensköna knoppar på bordet nära bukett för att skapa dimension för bukett mittpunkten. Du kan också stötta buketten på en liten plattform och omger blommorna med daisy ljus.

Accenter. För att lägga till accenter för din daisy centerpieces kan du använda daisy teman gratulationskort att bjuda in folk till din middag eller din fest. Helt enkelt ta en bild av Daisy från webben och lägga till text med hjälp av Microsoft Publisher för layout design. Efteråt, skriva ut dem och klippa ut dem. Du kan också skriva ut små prästkragar i klistermärke papper för att skapa daisy tätningar för de kuvert som du använder för att skicka inbjudningar.

För en enkel och ren mittpunkten som inte kostar mycket och tar inte mycket ansträngning eller tid, är det prästkrage det perfekta valet. Plockade direkt från din trädgård eller från en blomsteraffär, prästkragar är också ett välkommet tillskott till matbordet inredning.