E2a

Hur man gör tjuvnyp i kranen dans

Knacka dans är intressant eftersom tap dansare ser alltid fantastisk på hur de ser ut och hur de utför. De flesta tap dance rörelser ser hårdare än de utförs. Lär knacka dans och wow publiken även du bara utför rudimentära steg steppa. Lär dig grunderna i kranen dans, de gräver eller grundläggande häl gräva flytta är en underbar och effektivt sätt att börja. Du kan infoga gräva peka rörelser i andra avancerade tap steg. Innovate som du kan i knacka dans eftersom dansstegen är freestyle, spontan och energisk. Nedan finns steg och guider om hur du gör tjuvnyp i kranen dans.

  • Värm upp i tap danser. Förbered din kropp innan du trycker dans. Värmer upp fötterna, ben och vrister hjälper dig att undvika sannolika skador i de kroppsdelar. Använd övningen nedan för att värma upp din kropp innan du försöker lära tjuvnyp i kranen dans.
    Håll armarna raka och ute på sidorna. Ringa armarna försiktigt i 20 varv, 10 rotationer på din fram-och 10 varv på ryggen. Dina axlar och armar kommer att hjälpa dig att balansera på kranen dans så se till att de är avslappnad och löst.
  • Stå rakt. Fötterna måste vara tillsammans som du står. Flytta en av dina fötter framåtriktade och borsta bollen på den foten mot marken. Se till att din häl inte vidrör marken. Ta tillbaka den foten en aning sedan borsta bollen på foten på marken igen.
  • Höger häl måste placeras korrekt på marken. Tårna måste peka utåt och uppåt så att du kan utföra tap steg Shuffle häl gräva.
  • Upprepa förfarandet två och tre flera gånger. Försök att utföra 4 Shuffle hälen gräver med höger eller vänster fot. Gör det innan du kliver den foten i början positionen.
  • Utför shuffle på vänster eller höger fot. Glöm inte att du måste blanda din fot bakåt och framåt, och din fot boll ska vara mot marken. Hälen får inte vidröra marken medan du blandar. Medan grävning, att endast hälen träffar marken.
  • Gräv med vänster eller höger fot. Hälen måste vara på plats för att utföra detta. Utför tre Shuffle hälen gräver sedan föra foten till början positionen.

Tryck dansa tips. Varierande rytmmönster i kranen dans gör att du ser fantastisk även du bara utför grundläggande steg steppa. Glöm inte att kranen dans är intressant eftersom du har oändliga möjligheter till innovation rytmer.
Börja knacka dans med ett långsamt tempo och gör din kran dans snabbare som du framsteg. Kom ihåg att hastigheten är inte mycket viktigt som rörelse. Fokus på kranen dans låter som du skapar. Du kommer naturligtvis att utveckla din hastighet kranen dans som du förbättra dina kunskaper tap dans. Öva med musik om det hjälper dig att bli mer bekväm och om det får du till rytm. Ha kul eftersom det kommer att visa i din prestation och det kommer att ge dig elegans.

Tryck dansskorna

Tryck dansskorna. Uppnå en distinkt eller unikt sound genom skor tap dancing. Tänk på passform och titta på dina skor peka dans eftersom det kan påverka din prestation. Peka dansskorna är oftast gjorda av plast, duk eller läder medan dess sulor är tillverkade av mocka eller läder. Propagera för skor tap dancing med bästa kvalitet som du har råd.


Allt du behöver är praxis i kranen dans

Hur man gör tjuvnyp i kranen dans. Värm upp i tap danser.
Hur man gör tjuvnyp i kranen dans. Värm upp i tap danser.

Allt du behöver är praxis i kranen dans. Öva framför spegeln så att du kan se hur du utför. Fråga folk för förslag och kommentarer för att förbättra dina resultat. Försök att bli utmärkt i kranen dans och glöm inte att ta med inslag av roliga.