E2a

Hur man gör stringers för glaspärlor

Glaspärlor har olika användningsområden

Glaspärlor har olika användningsområden. De har funnits i mer än två årtusenden nu och användes ursprungligen som valuta i de tidigare historiska perioder och som dekorationer i modern tid. Eftersom de är oftast små, är glaspärlor normalt monterade på brädor och hålls samman i vägare eller stavar glas. Om du är i hobby att göra glaspärla inredning, måste du veta hur man gör stringers. Här är stegen i att göra stringers för glaspärlor.

Hur man gör stringers för glaspärlor. Bestämma storleken och antalet av glaspärlorna.
Hur man gör stringers för glaspärlor. Bestämma storleken och antalet av glaspärlorna.

 • Bestämma storleken och antalet av glaspärlorna. Se till att storleken och vikten hos den sidostycket motsvarar volymen av kulor. Stringers måste kunna hålla vikten och massan av pärlorna. Det är också viktigt att inte publiken stringers med alltför många pärlor som de glasstavar kan böja onödan.
 • Ta fram det material som behövs för att göra stringers Dessa är de artiklar som du kommer att använda:. Vass tång, glasstav, brandsläckare, rena trasor, fläktar avgaser och skyddsskor. Notera att allt arbete i samband med glas kräver användning av värme. Glas, trots allt, och dess andra komponenter eller tillbehör tar form endast med tillämpning av hög värme.
 • Välj en säker och väl ventilerad plats i huset där du kan arbeta utan avbrott. Kontrollera matcher i området och se till att de inte är känsliga för värme. Lösa elektriska ledningar bör införas på rätt sätt. Å andra sidan, ta bort mattor eller mattor från golvet till att de inte blir brända och skadas. Bara för att vara mycket säker på säkerheten, placera brandsläckare inom räckhåll så att du kan förhindra bryta brand.
 • Sätt på dig skyddsskor och skyddsglasögon. Använd handskar om du kan. Om du har en brand och värme bevis plagg (gjord av asbest), kan du bära dem också för totalt skydd.
 • Rengör glasstaven väl med en trasa. Torka av smuts, sot, olja eller förorening för att bli av med alla föroreningar.
 • Värm facklan. Du kan använda en sparker eller ljusare. Men med tändaren, måste du se till att det sätts säkert på en plats där det inte finns några brännbara föremål som ligger i närheten.
 • Placera spetsen på glasstaven på sparker. Du kommer att märka att en glob börjar bildas på spetsen. Vrid stången kontinuerligt tills värmen fördelas jämnt på den rundade klump spets.
 • Ta ut stången från värmen. Därefter pressa slutet av glob med hjälp av nål-nosed tång sedan avsatts för att svalna. Gradvis ryck glaset med tången tills det blir stel och du inte kan dra längre.
 • Skär eller ur stringer från de viktigaste staven och dra ut den. Du kan göra detta genom att tillämpa mer värme på stången.
 • Svalka av stringer. Placera den på en betongyta eller någon yta som inte är värmekänsligt.
 • Upprepa processen tills du har tillräckligt med stringers att använda för din glaspärlor. Du kommer att märka att effekterna av stringers på glaspärlor kan lämna unik design och på glaset själv.


Notera att den ideala storleken på stringers är en fot i längd med en diameter på en och en sjättedel tum.