E2a

Hur man gör spin flytta på Super Mario Sunshine

Super Mario Sunshine är ett plattformsspel släpps på Nintendo GameCube start 2002. Det var ikoniska, att det var efterföljaren till GameCube Super Mario 64, som först introducerade 3D-spel på Super Mario-serien.

Hur man gör spin flytta på Super Mario Sunshine. Medan du gör din cirkel, tryck på A-knappen.
Hur man gör spin flytta på Super Mario Sunshine. Medan du gör din cirkel, tryck på A-knappen.

Bland nya kontroller och flyttar införts i Super Mario Sunshine är spin flytta. Detta kan användas tillsammans med andra rörelser och attacker vapen, såsom Fludd (eller blixten MIXER ultra dousing enhet), som du kan spraya vatten med genom att trycka på R-knappen. En spin drag kan öka dina chanser att träffa fienden, eftersom du kan släck dina fiender med vatten i en cirkulär sätt. Eller kan det vara ett användbart sätt att dodging attacker.

Att göra en spin flytta kan vara riktigt enkelt

Att göra en spin flytta kan vara riktigt lätt, så länge du vet rätt kontroller för att trycka. Det viktiga här är timingen. Du kommer att behöva tid ditt drag, så att du kan snurra i precis rätt tid, och du kan slå dina fiender på precis rätt ställen.

Vad du behöver:

  • Nintendo GameCube
  • Super Mario Shine spel kassett
  • Controller

Hur man gör det: Först

Hur man gör det:

  • Först måste du aktivera din analog styrning i en cirkelrörelse. Du kan göra det antingen medsols eller motsols rörelse. Vad som är viktigt är att du slutför en cirkel med dina analoga kontroller.
  • Medan du gör din cirkel, tryck på A-knappen. Mario kommer nu att göra en spin hoppa när du trycker på A-knappen. Se till att du gör detta med rätt timing. Öva hjälper dig att bli bättre på att träffa rätt kombination knapparna.
  • Om du vill attackera fiender, eller om du vill visa dina tjusiga, kan du hålla ned knappen R lite medan Mario är fortfarande i luften. Att göra detta kommer han snurra runt i luften, och spruta vatten med Fludd, liksom. Detta kan vara användbart om du befinner dig mitt i en massa fiender, eller om du är fångad i mellan Yoshi s frukt.

Några ytterligare tips: För bästa resultat

Några ytterligare tips:

  • För bästa resultat, är det en bra idé att öva detta drag flera gånger tills du får kläm på de tangentkombinationer. Ett sätt att göra detta är genom att öva dina nya rörelser medan på Isle Delfino. Detta är den säkraste platsen du kan öva innan du faktiskt anger en nivå. Tänk på att när du är på en faktisk nivå, kan du bli attackerad av fiender, och du kanske inte kan göra snurra flytta utan praktik.
  • Kom ihåg att den Fludd kan användas på många andra sätt, bortsett från dousing fiender i samband med utdelningen flytta. Fludd har också artificiell intelligens, och kommer att fungera som din guide genom hela spelet. Den har också "känner" känslor i spelet, och ger dig råd beroende på din nuvarande scenario och situation. Observera dock att vid ett tillfälle, kommer Fludd tas ifrån dig på vissa punkter i spelet, så du kan inte göra en spin flytta samtidigt sprutar med Fludd.