E2a

Hur man gör snö piprensare

Bor du i ett område i världen som inte får snö eller det blir väldigt lite snö? Om du letar efter en rolig aktivitet att göra med barnen på en helg eller för att bara njuta av varandras sällskap så finns det några saker som du kan göra som gör snö piprensare med varandra.

Steg 1:

För att skapa en 6 stift snowflake då du kommer att behöva 3 piprensare. För att göra den 6 stift måste du ha böjde 3 i hälften och vred dem så att de kommer att hålla ihop i ett stycke. Detta kommer att skapa en ganska stor snöflinga, men om du vill använda en mindre mängd så allt du vill göra är klippa piprensare på mitten och gör samma metod.

Hur man gör snö piprensare. Rör om vad som kallas borax i vattnet som du hälls i en burk.
Hur man gör snö piprensare. Rör om vad som kallas borax i vattnet som du hälls i en burk.

Steg 2:

Anslut ett snöre till all den punkt i piprensare på toppen av rengöringsmedel. Välj vilken ände som du vill använda som toppen och knyt en annan del av sträng till detta och ansluta den till en penna för att låta den hänga ned.

Steg 3:

Använd en limpistol och vara mycket försiktig när du kan få en brännskada om pistolen är rörd felaktigt. Det bästa för dig att göra med barnen är att se till att det är utom räckhåll för händerna. Då du kommer att vilja använda en liten klick av varmt lim för att fästa en pärla till mitten av det skulle vara snöflinga piprensare.

Steg 4:

Hur man gör snö piprensare.
Hur man gör snö piprensare.

Koka upp vatten till den grad att en rullande koka och tillsätt detta till en burk som du kommer att använda för att bilda din snökristaller i. Gör ett litet svart märke på sidan av burken som du använder för att låta dig veta när det blir vattnet förångas och att lägga till fler om det behövs.

Steg 5:

Rör om vad som kallas borax i vattnet som du hälls i en burk

Rör om vad som kallas borax i vattnet som du hälls i en burk. Den korrekta doseringen av borax som du behöver beror på den mängd vatten som du placerade i burken. Men rätt mängd borax som du behöver kommer att vara 3 msk till 1 kopp kokande vatten. Se till att du rör om väl nog att det mesta av borax löses i vattnet.

Steg 6:

Du kommer sedan vill placera piprensare snöflinga kontur i burken ser till att det enda som är ur vattenytan är snöre att hänga den på med pennan. Vila pennan på toppen av din burk och låt den sitta där. Se till att du hålla detta borta från kanterna på möblerna så att barnen inte kommer att frestas att dricka det eller spela in det.

Steg 7:

Låt piprensare snowflake sitta över natten och på morgonen låta familjemedlemmarna för att se den. Om du vill ha fler kristaller på piprensare då kan du lägga till mer borax och doppa snöflinga igen. Om inte sedan spraya snöflinga med lite glitter hårspray som de flesta butiker bära och hänga den från ett område i hela familjen kommer att kunna beundra.