E2a

Hur man gör snö färg för målning snö

En vit, vintriga sagoland sprider före dig, så långt ögat kan se. Det är bedazzling, vacker, och efter flera månader raka, typ av tråkiga. Det är dags att göra lite snö måla och lägga KRAFT till din bakgård duk.

Medan snön färg finns på hantverk butiker

Medan snön färg finns på hantverk butiker, det är roligt och billigt att göra och är en stor aktivitet för barn. Den mest grundläggande snö färg recept är vatten och karamellfärg. Du kan hitta giftfri karamellfärg på någon livsmedelsbutik.

För att starta

Hur man gör snö färg för målning snö. Medan snön färg finns på hantverk butiker.
Hur man gör snö färg för målning snö. Medan snön färg finns på hantverk butiker.

För att starta, välj din container snö färg, till exempel sprayburkar och luftsprutor. Behållare med munstycken (t.ex. ketchupflaskor) fungerar bra också. Eller välja en Jackson Pollock målning metod: Sätt snön färgen i hinkar och använda penslar och trasor att slänga den på snön. Prova att fylla ballonger med snö färg och vända en kamp vatten ballong till konst.

För att göra snö färg

För att göra snö färg, tillsätt några droppar karamellfärg i vattnet. Ju mer karamellfärg du lägger till, desto rikare färg kommer att bli. Tänk på att inte fylla behållaren helt om du planerar att lagra snön färgen i frysen efteråt. Du måste lämna tillräckligt utrymme för vätskan att expandera.

Stannar inte vid att använda röd, grön, blå och gul som ingår i de flesta paket karamellfärg. Var kreativ med din snö målning och blanda dina egna färger. Till exempel, gul och röd gör apelsin, blått och rött gör lila, för en ljusgrön, lägga gult till grönt. Blanda alla färger, och du får svart. Experimentera och se vad nyanser du kan skapa din snö färg.

Märk varje container med färg

Märk varje container med färg - en Sharpie fungerar bra - och låt snön färgen svalna i frysen i några minuter. Detta kommer att hålla snön från att smälta för mycket när du börjar snö målning - om inte, naturligtvis, du kommer för Eduard Munch effekten. Skaka eller blanda snön färgen väl före användning.

Medan vatten är den vanligaste fordonet för snö färg

För att göra snö färg. Märk varje container med färg.
För att göra snö färg. Märk varje container med färg.

Medan vatten är den vanligaste fordonet för snö färg, behöver du inte att stanna där. Gör snö målar ut Bubbles lösning (för att blåsa bubblor) också. Lägg till en hälsosam färg belopp mat till bubblor vätskan och blanda väl. Blås måla bubblor och se dem pop mönster på snön.

Om du vill ha en mer explosiv snö målning erfarenhet

Om du vill ha en mer explosiv snö målning erfarenhet, gör snön färg med ättika och karamellfärg i grunda skålar, en för varje färg. Packa snön ner också så det inte smälter för snabbt, placera skålarna på marken eller på snö skulptur, lägga bakpulver, och titta på utbrottet lämna en kaskad av färg och mönster i dess kölvatten. För extra effekt, sätta snö måla i den eviga modellering-lera vulkan.

Det är dags att ta lite snö färg. En iskall duk väntar på dig.