E2a

Hur man gör sängkläder för en spjälsäng

Sängkläder för en spjälsäng kan vara dyrt

Sängkläder för en spjälsäng kan vara dyra. Dessutom är du inte säker på om de material som används för sängkläder är lämpliga för ditt barns hud. Du kan skapa din egen sängkläder för en spjälsäng. Detta kommer också att se till att ditt barn är bekväm med materialet i sängkläder för spjälsäng. Du kan också välja mellan olika mönster för tyget som passar din plantskola eller kön på ditt barn. Du behöver inte speciella sömnad färdigheter för att kunna göra sängkläder. Du behöver bara grundläggande sömnad kunskaper.

Här är de steg för hur man skapar sängkläder för en spjälsäng:

Hur man gör sängkläder för en spjälsäng. Sängkläder för en spjälsäng kan vara dyrt.
Hur man gör sängkläder för en spjälsäng. Sängkläder för en spjälsäng kan vara dyrt.

  1. Material. Det material du behöver för att skapa baby sängkläder för en barnsäng är en symaskin, tyg till sängkläder, tråd, sax och ett måttband. Välj ett tyg som är mjukt och det är inte kliar så att barnet kommer att vara bekväm. Du kan också välja en design av tyget som kommer att gå bra med möbler i barnets rum. På så sätt kommer möbler och beddings samordnas.
  2. Mäta. Mät storleken på barnets spjälsäng och se till att ha en ersättning för stygn. Klipp tyget som du köpt baserat på de mätningar som du fick. Du kan också använda mönstret från en gammal sängkläder, eller så kan du också använda ett mönster från olika mönster böcker. Detta kommer att hjälpa dig att skapa beddings för spjälsäng.
  3. Sy. Nu kan sy tyget ihop. Prova strö på sängen när du har sytt varje sida. Detta gör att du kan göra nödvändiga justeringar som behövs för att skapa en exakt passform för barnets spjälsäng så att den sitta tätt och snyggt monterade. När du har sytt beddings, se till att inga nålar eller stift är kvar på tyget.
  4. Innan du använder. Innan du använder strö för barnets krubba, se till att tvätta sängkläder först se till att strö inte irritera huden på barnet. Om du vill kan du också välja att göra örngott med samma tyg som du använde. På så sätt kan du skapa en hel uppsättning för barnets spjälsäng. Du kan skapa barn sängkläder som en form av baby gåvor som du kan ge. Det är ett billigt sätt att skapa användbara presenter till andra mammor. En annan tillbehör till spjälsäng som du kan göra är en baby filt. Du kan placera detta på vagnen för barnet. Detta är ett bra sätt att anpassa baby redskap.

Dessa är stegen på hur man skapar sängkläder för en spjälsäng

Dessa är stegen på hur man skapar sängkläder för en spjälsäng. Du kan göra flera uppsättningar av barnets sängkläder att ha olika alternativ. Skapa egna sängkläder för en spjälsäng kommer inte bara att spara mycket pengar, men kommer också att hjälpa till att försköna plantskola för ditt barn. Det kommer också att hjälpa till i din kreativitet.