E2a

Hur man gör plåtburkar till dekorativa lyktor

Dekorativa lyktor är bra tillägg till ditt hem

Dekorativa lyktor är bra tillägg till ditt hem. Det finns många tillgängliga på marknaden, men att göra dina egna lyktor är ett av de bästa sätten att få lyktor som är inredda precis som du vill ha dem. Om du har plåtburkar, kan du använda burkar för att skapa olika lykta mönster. Detta är inte bara ett ekonomiskt sätt att ha så många lyktor som du vill men kan också bidra till ut dina konstnärliga talanger.

Saker du behöver. Du kommer att behöva några ljus

Hur man gör plåtburkar till dekorativa lyktor. Dekorativa lyktor är bra tillägg till ditt hem.
Hur man gör plåtburkar till dekorativa lyktor. Dekorativa lyktor är bra tillägg till ditt hem.

Saker du behöver. Du kommer att behöva några ljus, tejp, burkar kaffe, pennor, suddgummin, leror modellering, syl, hammare, gemensamma spik, tråd och fräsar. De material som behövs är vanligtvis tillgänglig hemma som naglarna, hammare och fräsar. Om du inte har de andra materialen, kan du köpa dem helt enkelt från lokala butiker till ett mycket överkomligt pris. Lanternorna som du kan köpa från varuhus är dyrare och du kan spara mycket pengar genom att investera i dessa material istället.

Rengör burken. Kaffe burkar är bäst att använda för de dekorativa lyktor. Du måste dra av etiketten noga. Tvätta noggrant och fyll burken med vatten. Placera burken i frysen och låt den tills vattnet blir till is.

Mönster. Välj ett mönster som du kan använda (t.ex

Mönster. Välj ett mönster som du kan använda (t.ex. fjäril, fågel och andra figurer) och dra det på papper. För att säkerställa att konstruktionen står inför ut måste du tejpa design i omvänd ordning. Lägg burken på en matta eller gräs och börja stansning hål när du följer mönstret. För handtaget måste du slå hål på motsatta sidor av fälgen. Använd en tråd för handtaget och du kan klippa den med kniven. Låt isen smälta snabbare genom att vända burken upp och ned. Det kan vara torrt när du placerar modellera i botten. Sätt tillräckligt lera som kan hålla ljuset säkert på plats. Stick ljuset i botten av burken och häng den. Följ instruktionerna noga så att du kan skapa en dekorativ lykta på nolltid.

Varningar. När stansning hål

Saker du behöver. du kommer att behöva några ljus. Mönster. välj ett mönster som du kan använda (t.ex.
Saker du behöver. du kommer att behöva några ljus. Mönster. välj ett mönster som du kan använda (t.ex.

Varningar. När stansning hål, kan du använda olika spik storlekar så att du kan också skapa olika hål-storlekar. Var försiktig när du använder hammaren eftersom du kan skada dina fingrar. Var extra försiktig när sticker in handen i burken samtidigt sätta lera eller ljus. Hålen kan skära fingrarna. För att göra lyktan mer vacker och attraktiv, kan du lägga till färg med grill färg. Grill färg är värmetåligt så även om ljuset lyser, kommer färgen inte gå tråkig. Det lönar sig att vara försiktig eftersom burkarna kan orsaka skada.

Nu när du vet hur man gör dekorativa lyktor från konservburkar, kan du nu ett hemma. Du kan även uppmuntra andra familjemedlemmar att hjälpa dig särskilt barnen. Återigen, följ varningarna ovan så att du eller dina barn inte kommer att bli sårad. Ju mer hjälpande händer du kan få, desto fler lyktor du kan göra och du kan också skapa fler idéer för design. Bortsett från att skapa lyktor, kommer du också njuta av de bindande stunder med din familj.