E2a

Hur man gör påse väskor

Påse väskor är små väskor som du kan använda för giveaways

Påse väskor är små väskor som du kan använda för giveaways, att lagra smycken eller som en väska för potpurri. Du kan köpa påse väskor i olika storlekar från konst och hantverk butiker men du kan också göra din egen så att du kan göra det i exakt mätning som du vill. Stegen är verkligen lätt. Ta reda på hur man gör påse väskor genom att läsa följande steg:

Hur man gör påse väskor. Material som du behöver.
Hur man gör påse väskor. Material som du behöver.

  • Material som du behöver. De material som du behöver för detta projekt är linne, ¼ tums band, limpistolen, pärlor, tråd, nål, symaskin, sax, linjal och andra utsmyckningar som du vill lägga till dekorera påsen påsen. Några av de dekorationer du kan använda är knappar, strass och pärlor.
  • Mät storleken på påse väskor. Bestäm storleken på påse väskor som du vill. Använd en linjal för att rita mätningarna på linneduk. Du behöver 2 st av samma storlek för att göra en påse väska. Se till att du lägger ungefär en halv tum över så att du kan ha sy ersättning. Skär bitar av linne.
  • Sy påsen väskor. Använd din symaskin för att sy påsen påsen. Se till att du syr linne tillsammans avigsidan ut. Sy bredderna och den nedre delen men lämna den övre delen öppen. Du kan också lämna stygn påsen säckar om du gör små eftersom det kan vara svårt att sy små bitar med en symaskin. Vänd påsen påsen över så att den högra sidan är vänd utåt. Nästa steg är att sy den övre delen. Vik den övre delen och sy den på en rak linje så att du bildar ett hål för bandet.
  • Lägg bandet. In bandet genom hålet i den övre delen av påsen påsen. Dra bandet genom tills det visas på den andra sidan. Klippa bandet och knyt ihop ändarna. Du kan lägga pärlor vid slutet av bandet för att förhindra den från att glida genom hålet.
  • Dekorera påsen väskor. Nu kan du dekorera påsen väskor. Använd din kreativitet och fantasi när decorating så att du kan komma med de mest unika påsen väska. Du kan lägga till broderier på linne eller lim på vissa strass. En annan idé är att måla på linne med textilfärg och några stenciler.
  • Använd påsen väskor. Du kan använda påsen påsar för många olika ändamål. Om du vill lägga doft till din kudde, köpa några potpurri och lägga dem i påsen påsen. Sätt påsen inuti kudden. En annan idé är att fylla påsen väska med några godis och godsaker att ge bort under barnkalas eller Halloween.


Det är så enkelt att göra egna påse väskor

Det är så enkelt att göra egna påse väskor. För variation kan du använda olika typer av tyg som siden, sammet eller bomull. Köp tyg i olika tryck om du inte har tid att dekorera påsen väskor.