E2a

Hur man gör pärlstav smycken

Göra pärlstav smycken kan vara en rolig och användbar hobby

Göra pärlstav smycken kan vara en rolig och användbar hobby. Pärlstav halsband, armband och örhängen gör stora gåvor. När du har köpt verktygen, det är också ett billigt hobby - allt du behöver är tråd eller tråd och några pärlor att börja skapa! Här är instruktionerna för att göra en enkel pärlstav halsband:

 1. Det enklaste projekt att börja på är en pärlstav halsband. Du behöver: pärlor, beading tråd (eller kanske tråd), två pressningar och ett spänne. Dessa är alla tillgängliga på bead butiker eller butiker hantverk.
 2. Klipp av tråden längre än du egentligen vill halsbandet ska vara, för att ha tillräckligt med tråd för att fästa spännet.
 3. STRÄNG pärlorna i det önskade mönstret på mitten av tråden. För detta halsband, har pärlorna bildar ett mönster för hela längden av halsbandet. Sätt en bit tejp vid vardera änden av raden av kulor.
 4. Obs: Du kan använda spacer pärlor i mönster för att skapa luckor.
 5. För varje ände: Skjut en crimp på tråden. Tillsätt en halv av spännet. String tråden tillbaka genom krusning och med hjälp av en tång, crimp tätt.
 6. Ta bort tejpen.

Hur man gör pärlstav smycken. Det enklaste projekt att börja på är en pärlstav halsband.
Hur man gör pärlstav smycken. Det enklaste projekt att börja på är en pärlstav halsband.

Här är instruktionerna för att göra grundläggande pärla örhängen.

 1. Att göra enkla pärlstav Drop Örhängen behöver du: 2 hattpinnar (Dessa ser ut som en rak pinne utan den skarpa punkten De kallas ibland eyepins.), 4 distanser, 4 pärlor och 2 metkrok kablar örat.
 2. Börja med att göra drop del av örhängen: Sätt pärlorna på ett mönster - distans, pärla, distans, pärla.
 3. Gör en ögla precis ovanför den övre pärlan: med en tång, böj stiftet i 90 graders vinkel. Sedan, med hjälp av runda plattång, bildar en ögla. Linda tråden på den andra sidan av slingan tillbaka runt tråden (mellan slingan och vulsten). Skär med avbitare.
 4. Ta fisken trådkrok öra och öppna slingan. Bifoga din droppe. Stäng slingan.
 5. Upprepa för andra örhänge.

Många olika mönster kan göras för olika halsband

Många olika mönster kan göras för olika halsband, örhängen och armband. Till exempel kan du göra en droppe och sträng den till ett halsband, lägga till några pärlor åt endera sidan och hålla det hela på plats med pressningar. Använd sedan flera krusningar att fästa spännet.