E2a

Hur man gör papper dammskydd för kläder

Täta mode shoppare och resenärer befinner sig ofta i krisen att hitta tillräckligt garderob utrymme att lagra sina gamla kläder. Gamla kläder, när de inte används och lagade omsorgsfullt, är benägna att ruttna och brytas ned på grund av fukt, fukt och damm. Pålning kläder i garderober är inte bra, eftersom dessa plagg samlar damm och måste tvättas regelbundet. Ett av de bästa sätten att förlänga livslängden på sådana kläder är att använda papper dammskydd för hängda kläder.

Gamla kläder och de som används då och då måste flyttas till lagret eller vinden med dammskydd på. Detta håller din garderob från att vara över staplade med onödiga kläder. Frigöra utrymme i trånga garderoben utstrålar en känsla av tidiness.

För att göra papper dammskydd för kläder, behöver du en mycket stor rulle förpackningspapper, en plats i ditt förråd eller vind, sax, måttband, hammare, spik, gamla galgar och en mycket lång smal stång. Följ stegen för att spara dina kläder:

Hur man gör papper dammskydd för kläder. Rota igenom din garderob.
Hur man gör papper dammskydd för kläder. Rota igenom din garderob.

  1. Montera stången. Du kan återanvända alla långa rör för detta lagring ändamål. På vinden eller förråd, installera stången på en nivå där de hängde kläderna inte tenderar att röra vid golvet. Använd hammare och spik för att placera stången på plats horisontellt.
  2. Rota igenom din garderob. Leta efter kläder som du sällan slitage eller har du blivit uttråkad av. Tanken bakom att ta bort alla onödiga kläder att lätta upp din garderob. Lägg alla dessa kläder i en korg, och tvätta och torka.
  3. Mät varje kläder. När man hade torkat kläderna, mäta hela längden av varje plagg från topp till botten.
  4. Klipp ut papperet. Få förpackningspapper och mäta ut den dubbla längden av kläderna. Klipp papperet rakt korsvis.
  5. Vik och sätt. Vik papperet halvvägs. Dammskyddet ska skydda fram-och baksidan av hängda kläder. I den fällbara sidan av papperet, skär en liten skåra för hangaren krok att glida in. Skaffa en hängare och sätta på plagget av samma storlek.
  6. Sätt på locken. Skjut in papperet täcker. Vara säker på att botten sidorna av papperet täcker täcker baksidan av kläderna.
  7. Placera hängda kläder. Häng de täckta kläder på stången. Stången bör vara stark nog för långsiktig lagring och ett stort antal hängda plagg. Om du letar efter de kläder du behöver i framtiden, bara kika på sidorna.

Kom ihåg att lagret eller på vinden är en idealisk plats att lagra saker för lång sikt. Kläder som vardagligen används tillhör garderoben. Papper som omfattas kläder kan hämtas på när det behövs bara. Du kan använda färgat papper dammskydd för att identifiera varje plagg utan kikar igenom sidorna. Färgkodning kan göra det möjligt att du kan välja varje kläder långt enkelt genom klassificering av helst ändamål såsom sport klädsel, picknick eller camping slitage, nattkläder, fest etc. När du tar ut en viss klädsel, dra ut långsamt för att undvika rivning locket pappersdamm .