E2a

Hur man gör omfattas hula hoops

Hula hoops är jättekul för alla och även främja god hälsa. Även om du är stilla, främjar det fortfarande rörlighet och göra det på egen hand kan du anpassa det som du vill. Här är hur man gör omfattas hula hoops:

Hur man gör omfattas hula hoops. Planera ditt projekt.
Hur man gör omfattas hula hoops. Planera ditt projekt.
  • Planera ditt projekt. Innan du börjar, se till att du tar dig tid att planera ditt projekt. Ta time out för att tänka på din design, det material du vill använda och liknande. Detta gör att du kan bli mer organiserad och effektiv. Det är sant att ett projekt som detta är inte den mest komplicerade strävan men god planering och förberedelse kommer alltid att vara till nytta. Samla alla de saker du behöver och konfigurera din arbetsplats. Rita upp några preliminära mönster av vad som rockring är tänkt att se ut. Testa olika typer av material så att du vet vilken som är bäst för projektet.
  • Material som behövs. För detta projekt, behöver du ett par artiklar, lite svårare att få än andra. Först behöver du din slang. Få tillräckligt med 100 psi ¾-tums slangar, liknande vad de använder för bevattning och du kommer också att behöva rörkoppling och plastpärlor. Nu vill du också lite eltejp (eller liten silvertejp), en kniv eller trädgårdsmästarens sax och lite rörisolering skum. Slutligen behöver du en hink eller stor bassäng med varmt vatten eller någon regelbunden hårtork.
  • Den grundläggande ramen. Vill du klippa din slang till rätt mått. Skruva den runt midjan, vilket gör att det ser ut som en rockring. Du vill inte att det ska vara för smal att du inte kan snurra den runt dig, men å andra sidan, om det är för stor, kommer det att bli svårare att kontrollera. När du har hittat rätt längd, skär slangen till dessa specifikationer. Nu för att göra den mer flexibel och lättare att manipulera. Doppa en av ändarna i varmt vatten eller hänvisa den håriga torken vid den för att göra den mer böjlig. Denna ände går sedan in i rörkopplingen. Värm den andra änden och sätt i plastpärlor. När den är klar, sätta in den i den andra änden av rörkopplingen. Wrap eltejp runt kopplingen för att säkra de två ändarna.
  • Täcker din rockring. Täck ditt slang med skumisolering. Försök att använda så tunna ett skum som möjligt. Se till att du går hela slangens längd. Om du behöver, fäst med fler band. Du kan använda färgad tejp och lämna det så där eller använda andra material att dekorera din rockring som färger, klistermärken och liknande. Kom ihåg att göra detta så snyggt som möjligt eller annat du rockring inte kommer att utföra det sätt du vill.

Göra en täckt rockring kan verka som en knepig uppgift, men det är mycket enklare än du tror. Du kan göra dem så tjock och isolerad som du vill, samt utforma dem på något sätt du vill, så det borde vara en barnlek för dig att ge bästa möjliga rockring.