E2a

Hur man gör noobs arg på runescape

En "nybörjare" i cyberscape språkbruk

En "nybörjare" i cyberscape språkbruk, omfattar i princip alla som är nytt till en Internet-aktivitet (t.ex. onlinespel). Även om termen används vanligen som en icke-dömande beskrivande ord för att hänvisa till någon som saknar erfarenhet av en viss Internet-aktivitet, kan det användas på ett nedsättande sätt. I Internet spel som Runescape, till exempel, är en "noob" eller "n00b" ogillande av spelaren samhället eftersom de flesta av noobs, är oerfaren i spelet, tenderar att ställa en massa frågor, önskemål eller förmåner från de med mer erfarenhet i spelet.

Sådana noob eller noob-liknande metoder tenderar att irritera mer erfarna Runescape spelare. Ofta vill du göra noobs arg som en form av vedergällning för deras ständiga förföljelse, frågor eller önskemål. Du hoppas nog att om du faktiskt kunde göra noob gamers galen, skulle de sluta irriterande dig. Ibland fungerar den strategin. Vid andra tillfällen, backfires det. Den här artikeln förklarar några strategier som du kan använda för att irritera en noob på Runescape för att avskräcka de noobs eller göra dem sluta följa dig runt.

Ringa någon en noob är oförskämd i online gaming community

Hur man gör noobs arg på runescape. En "nybörjare" i cyberscape språkbruk.
Hur man gör noobs arg på runescape. En "nybörjare" i cyberscape språkbruk.

Ringa någon en noob är oförskämd i online gaming community. Så, om du misstänker att en Runescape spelare är irriterande dig med en massa frågor eller genom att följa dig runt, skrika i versaler, "NOOB!" Den utskällning sig skulle vara sårande för en majoritet av spelarna, särskilt för riktiga noobs som knappt vet gaming etikett. Men, om den andra spelaren är egentligen inte en noob men bara agerar noob-liknande för att irriterande dig, det finns andra strategier och tekniker som du kan prova.

Om du vill undvika noobs

Om du vill undvika noobs, skulle en mycket logisk sak att göra är att hålla sig borta från områden i Runescape där du är mest sannolikt att möta dem. Även undvika Lumbridge stad i Runescape inte kommer exakt gör noobs galna, använder du helt enkelt sunt förnuft att undvika att förföljas av noobs som tankas i denna stad. Lumbridge är staden i Runescape där nya spelare börjar sitt nya spel. Om du dör i Runescape, kommer du respawn också i Lumbridge.

En annan strategi som du kan prova är att låtsas att du är en noob själv. Efter ytterligare en noob omkring är precis som en blind person att följa en annan blind person runt. När du vandrar runt Runescape städer och byar, kan du göra det utan att bära kläder som ger noobs en fingervisning om att du är en högre nivå spelare. Till exempel, kan du ta bort din rustning och hjälm, samt andra redskap såsom din cape och amulett. Bära dessa objekt medan du går runt på stan kommer att ringa noobs uppmärksamhet och de kommer att vara mer benägna att följa dig runt och irritera dig.

Vissa noobs agerar faktiskt som online tiggare

Ringa någon en noob är oförskämd i online gaming community. Om du vill undvika noobs.
Ringa någon en noob är oförskämd i online gaming community. Om du vill undvika noobs.

Vissa noobs agerar faktiskt som online tiggare. De skulle följa dig runt och tigga pengar eller andra objekt. Ibland skulle de erbjuda sig att handla några av deras billiga inventarier för en eller två av dina dyrare. Detta kan vara mycket irriterande för en seriös och erfaren spel spelare gillar dig. Om du befinner dig i Edgeville eller Varrock, kasta bort din irriterande tiggare genom att gå mot vildmarken. Noobs är rädda för vildmarken och kommer sannolikt att sluta följa dig. I Varrock, kan du leda också noob till stenpelare där guiderna kommer attackera noob tills den stackars noob dör. Detta är en mycket genomsnittlig sak att göra, naturligtvis, och du skulle vilja göra detta till en noob som inte kommer att lyssna din vädjan att sluta tjat du.

Eftersom det är i verkliga livet

Som det är i verkliga livet, ignorerar människor är ett annat effektivt sätt att sluta tjat du. I Runescape, kan du göra samma sak mot noobs. Om du lägger en irriterande noob på din ignorera lista, kommer du sluta se allt som noob försöker säga till dig. Det kommer att ta lite tid för noob för att inse att hon eller han är redan på din ignorera lista. Föreställ noob frustration när han eller hon inser att.

Spela Runescape är utmanande och roligt. En del av det roliga i att spela Runescape, vare sig du vill det eller inte, är egentligen det faktum att du så småningom kommer att behöva ta itu med irriterande noobs - ibland ibland, andra gånger regelbundet. Nu när du vet några av de strategier för att göra noobs galna och sluta följa dig, prova dem nästa gång du möter en irriterande noob i Runescape.