E2a

Hur man gör naturliga feromoner

Studien av feromoner är nu ett avlägset jämförelse från sitt förflutna sedan dess upptäckt 3 decennier sedan. I en sådan kort tid, konstgjorda feromoner finns nu i många droghandel. Men eftersom denna produkt är så revolutionerande, det säljs på marknaden med en hög prislapp. För att få det, måste du gräva djupt i dina fickor. Det finns dock ett sätt att få organiska och billig feromoner. Feromoner finns i din egen svett, så processen involverade i att få det kräver att du svettas. Här är hur du gör det.

Lär dig fakta om svett

Lär dig fakta om svett. Svett blir lätt illaluktande eftersom det är en av kroppens avfall. För att bromsa förruttnelse av din svett, äta en hälsosam kost och minimera tiden för exponering för omgivningen. Du kanske måste rengöra din svett också genom att dricka mer vatten. Lär de områden i kroppen som producerar det muskiest lukten. För de flesta män, innehåller områdena kring bröstvårtorna, underarmar och reproduktiva området mest koncentration av feromoner. Inte förväxlas mysk med vidriga lukt. Om din svett luktar väldigt starkt men den innehåller inte den välbekanta lukten av dålig kroppslukt, så det luktar musky.

Samla din egen svett

Hur man gör naturliga feromoner. Lär dig fakta om svett.
Hur man gör naturliga feromoner. Lär dig fakta om svett.

Samla din egen svett. Tre dagar innan samla dina feromoner, förbereda kroppen för det. Ät en proteinrik kost, dricka mycket vatten, och tränar varje dag. Dagen innan du antar att hämta din svett, förbereda sig för sängen så tidigt som möjligt. Tidigt på morgonen, välj den kroppsdel ​​som du vill packa med plast. Vissa delar kan inte vara lätt att packa, men låt inte det hindra dig. Bara tänk på att området bör vara hygieniska. Låt dig svettas hårt sedan samla droppar i en flaska. Lämna den ensam för en vecka innan du fortsätter till nästa steg.

Använd rätt träning

Använd rätt träning. När du väljer en övning, kanske du vill använda de mer aggressiva. Push-ups, kommer boxning, tyngdlyftning, etc. hjälpa dig släppa ut mer av feromoner genom svett. En annan sak att tänka på när man väljer en övning, är den kroppsdel ​​som du vill använda. Till exempel, kör inte kommer att göra det för underarm och ljumskarna eftersom det finns alldeles för mycket friktion som kunde riva av plastfilmen.

Prova din "kärlek doft"

Prova din "kärlek doft". För att använda feromoner, blanda svett med din favorit parfym. Prova på, men förvänta dig inte att det ska fungera på alla. Det är känt av vetenskapen att feromoner fungerar som nycklar till en dörr. Vissa kvinnor kan inte vara känslig för ditt varumärke av svett. Men när du hittar någon som är attraherad av dig direkt, låt inte den personen gå. Den personen skulle kunna bli kär i din doft.

Lär dig fakta om svett. Samla din egen svett.
Lär dig fakta om svett. Samla din egen svett.

Naturliga feromoner är kroppens sätt att kalla en speciell person, men om det naturliga urvalet för att ha en speciell person kommer efter dig har gått långsamt för dig, försök sedan detta och låt magin händer. Detta är din biljett att komma in i hjärtat på damerna.