E2a

Hur man gör ljus iskuber

En av de kända typer av ljus är isen kuben ljus

En av de kända typer av ljus är isen kuben ljus. De är ljus formar gjorda av de luckor och utrymmen från smält isbitar. Om du vill göra en egen uppsättning av dessa vackra ljus hemma, är allt du behöver lite fantasi och några kreativa idéer. Följ dessa riktlinjer.

  1. Organisera materialen. Du kommer att behöva en låda med ½ liter färsk mjölk eller något liknande pack. Nästa, ta ut en låda med paraffin, 6 inches av veken, används ljus, olika färger av kritor, små blad för prydnadsföremål, och isbitar. Du kan lägga till andra prydnader som du vill inkludera i ditt ljus. Kom bara ihåg att inte sätta alltför många saker. Ljuset måste fortfarande vara 85 procent gjord av vax för att göra det stabilt under användning.
  2. Snabbt tvätta mjölkpaket. Först måste du klippa ut den övre delen av mjölkpaket för att göra det lättare för påfyllning senare. Efter detta, rengöra dess insida med rinnande vatten. Se till att inte dränka kartongen så att den inte blir blöt.
  3. Sätt de små bladen i kartongen. Placera dem i en mönstrad sätt vid basen av lådan. Gör detta när kartongen är redan torrt.
  4. Knyt en bricka i ena änden av veken. Placera brickan tillsammans med veken inuti mjölkpaket rätt i mitten. Placera den andra änden av veken vid kanten av kartongen. Ställ åt sidan.
  5. Smält vax. Värm grytan först sedan lägga paraffin. Se till vaxet smälts ordentligt. Sedan satte de gamla ljusen och smälta dem nästa. Detta kommer att göra ditt ljus starkare. Efter ljusen hade smält, lägg i de olika färgade kritor en efter en. Rör om att göra mönster. På denna punkt kan du lägga till ljus doft om du vill. Överför den fortfarande varma vaxet i mjölkpaket.
  6. Placera veken i mjölkpaket. När du häller vax i mjölkpaket långsamt, placera veken i mitten på kartongen. Håll på plats tills behållaren ¾ fylld med vax.
  7. Häll isbitarna i mjölkpaket. Försiktigt släppa isbitar i vax. Var noga med att inte stänka den heta vax. Sätt isbitar tills behållaren är fylld. Kuberna måste vara nedsänkt i vaxet. Under denna process, måste veken fortfarande hållas nålas i mitten. Vänta tills kuberna smälter och vaxet stelnat helt.
  8. Ta ut smält is från behållaren. Efter detta måste du riva nu bort mjölkkannan försiktigt. Ljuset kommer att vara full av vatten så du måste riva bort det i ett handfat. Torka ljuset med handduken. Placera ljuset på en liten skylt och tända den för att ge rummet en fin lyster.

Hur man gör ljus iskuber. Organisera materialen.
Hur man gör ljus iskuber. Organisera materialen.

Utrymmena och hål som skapats av isbitar kommer att skapa en bländande visuell effekt. Det som är bra ljus isbit är att du aldrig vet formen på ljuset tills det är gjort. Designen är alltid nytt med varje försök.