E2a

Hur man gör kuddar för gräsmatta stolar

Ett sätt att uppdatera din gräsmatta stolar är att göra kuddar med textilier i olika mönster och färger. Det finns ingen anledning att köpa nya gräsmatta stolar bara för att skapa ett nytt utseende. Om du vill ändra utseendet på din gräsmatta stolar i en handvändning, är att göra allt du behöver göra olika uppsättningar av kuddfodral för dina kuddar gräsmatta stol.

Hur man gör kuddar för gräsmatta stolar. Fäst kardborrebandet.
Hur man gör kuddar för gräsmatta stolar. Fäst kardborrebandet.

Material som behövs

Du behöver följande:

 • Skum (2 "- 3" tjock)
 • Väderbeständig tyg
 • Kardborrband
 • Måttband
 • Tyg penna eller krita
 • Linjal
 • Mönster papper och penna
 • Nål och tråd
 • Raka stift
 • Sax
 • Symaskin

Instruktioner

Det finns många sätt att göra kuddar för din gräsmatta stol

Det finns många sätt att göra kuddar för din gräsmatta stol, nedan är en sätt. Du behöver bara ha grundläggande sömnad färdigheter att komma med vackra kuddar.

Mät sätet. Med hjälp av ett måttband, mäta säte gräsmatta stol säte från framsidan till baksidan och sedan från sida till sida. Om du har en rundad sits, kan du använda mönster papper för att göra en mall av sätet.

Skär skummet

Skär skummet. Med användning av mätningar av sätet, skär skummet enligt denna storlek. När klippa, mäta det mot själva sätet och trimma om det behövs.

Klipp tyget

Klipp tyget. Placera skummet på tyget (avigsidan upp). Använda tyg penna eller krita och en linjal spåra runt snittet skum. Ta bort skummet. Rita en linje som är 1 "från den ursprungliga ritningen. Detta är för sömmen. Därefter drar skärlinjen. Denna linje ritas ½" bort från den andra raden. Klipp tyget längs skärlinjen. Använd detta som ett mönster vid upprättandet resten av skurna tyger. Det bör finnas två tygstycken per kudde. Om du har fyra gräsmatta stolar, bör du ha 8 skurna tyger.

Sy tyget

Det finns många sätt att göra kuddar för din gräsmatta stol. Göra resten av locken.
Det finns många sätt att göra kuddar för din gräsmatta stol. Göra resten av locken.

Sy tyget. Få två bitar av tyg och stift dem tillsammans med de aviga inför utanför. Med hjälp av en symaskin, sy tre sidor av de två delarna tillsammans längs de sömmar. En sida bör förbli öppna. Ta bort stiften och vrid kuddfodralet ut och in. Kontrollera att hörnen är snyggt, inte clumped. Placera skummet inuti dynan.

Göra justeringar. Montera dynan på sätet för att se om justeringar behöver göras. Vid behov av justering, ta bort sömmar och sy kuddöverdrag igen.

Fäst kardborreband

Fäst kardborrebandet. Sy kardborrband på fel sida av den öppna delen av kuddfodral. Ena sidan har krokdelen av remsan medan den andra sidan har slingan sidan. Sätt i skummet igen och stäng kardborrband.

Göra resten av locken. Använda resten av tyget, följ steg 4 till 6 för att göra ytterligare kuddöverdrag.

Obs: Om du inte vill göra avtagbar kuddfodral, sy öppnandet av kudden tyg med skum inne utan kardborrband. Du kan även bifoga fyra uppsättningar tygremsor att knyta kuddar till stolarna.

Skapa färgglada och bekväma kuddar gräsmatta stol är lätt

Skapa färgglada och bekväma kuddar gräsmatta stol är lätt. Det finns många mönster och mönster av tyg som finns på marknaden att välja mellan. Med några grundläggande sömnad färdigheter kan du enkelt ändra utseendet på din trädgård möbler för att passa säsongen eller för ett parti. Gör dina egna kuddar gräsmatta stol så att du kan sitta på bekväma och eleganta stolar medan du njuter av din trädgård!