E2a

Hur man gör korgar av Popsicle pinnar

Du möter förmodligen Popsicle pinnar på varma dagar då en kall behandla är inget annat än underbart. Den Popsicle pinne, men tjänar många fler syften än att hålla dina frysta behandlar praktiskt och lätt att äta. Massor av konst och hantverk projekt kan göras med hjälp av Popsicle pinnar och en av dessa är Popsicle pinne korgen. När korgen är helt torr, det är också mycket stark och kan användas för att hålla små föremål samt att dekorera ditt hem. Här är stegen för att skapa din Popsicle pinne korg.

Hur man gör korgar av popsicle pinnar. Gör basen.
Hur man gör korgar av popsicle pinnar. Gör basen.

  1. Gör basen. Tänk på att det finns många sätt att skapa korgar av Popsicle pinnar. Den enklaste typen av Popsicle pinne korg för att skapa den fyrkantiga korgen. Att skapa en enkel fyrkantig korg, måste du placera två parallella Popsicle pinnar i vertikalt läge. Lägg en remsa av lim på dessa remsor. Plats tillräckligt Popsicle pinnar horisontellt för att täcka de två Popsicle pinnar. Se till att endast ändarna av de horisontella Popsicle pinnar röra de vertikala baser. Detta kommer att ge dig en panel.
  2. Lägg sidorna. För att skapa sidorna kan du använda samma procedur för att göra basen av Popsicle pinnar. Du kan dock även använda en annan metod som innebär stapla Popsicle pinnar. Att paneler liknar basen kan du spara upp Popsicle pinnar, vilket kan vara praktiskt, särskilt om du ska skapa ett antal korgar. Fördelen att stapla pinnarna tillsammans, är dock att du skapar en tjockare och starkare vägg. För att göra detta, enkla lägga Popsicle pinnar på två motsatta sidor av basen. Stack annat par på den alternativa sidan. Använd lim på kanterna av pinnar som gränsar till varandra. Lägg tillräckligt pinnar tills du skapar höjd som du behöver för din varukorg. Du kan skapa höga korgar som kan fungera som vaser för blommor. Du kan också skapa kortare som gör att du enkelt kan komma åt små föremål som din mobiltelefon eller bärbara musikspelare.
  3. Lägg handtaget. Slutligen, fäst Popsicle pinnar på alternerande sidor av väggen. Detta kommer att vara där handtaget är fäst. För att fästa själva handtaget, borra ett litet hål i de övre ändarna av bilagor pinnar. Också borra två hål i själva handtaget. Detta gör att du kan använda en ståltråd för att ansluta handtaget. Du kan förstärka handtaget genom att använda flera Popsicle pinnar limmade ihop, vilket är särskilt viktigt om du ska regelbundet använda din korg att bära last. Du kan också använda varmt lim om du vill påskynda torkningen och för att göra korgen starkare.

Ett annat sätt att skapa en Popsicle pinne korg är att skapa en polygon bas som kommer att fungera som toppen av korgen. Stapla så många pinnar som du vill för väggen och sedan vidare till koniska stapeln när du vill skapa basen. Att stänga basen, lägga ut en panel av pinnar. Låt projektet torka och sedan vända detta så att den stängda sektionen kommer att fungera som bas.