E2a

Hur man gör klubba bröllop gynnar

Bland de många detaljer som du behöver för att staka ut för ett bröllop

Bland de många detaljer som du behöver för att staka ut för bröllop, bröllop gynnar är bland punkterna på toppen av listan. Bröllop gynnar är ett tecken på din uppskattning för gäster som har prytt ditt bröllop och kommer att hjälpa dina gäster minns händelsen. En av de billiga bröllop gynnar som du kan skapa är lollipop bröllop gynnar, som är lätta att göra, och är utsökt.

Få klubbor

Få klubbor. Börja med att välja dina klubbor. De bästa klubbor är de traditionella platta klubbor som är gjorda med färgglada virvlar socker godis som skapar en plan yta. Det finns dock gott om andra klubbor som du kan välja. Om du har en söt tand, kan du prova choklad klubbor också.

Utforma kortet

Hur man gör klubba bröllop gynnar. Få klubbor.
Hur man gör klubba bröllop gynnar. Få klubbor.

Utforma kortet. Därefter skapar de kort som kommer att åtfölja klubba favörer. Med hjälp av en grafisk bearbetning programvara, skapa en mall för utformningen. Du kan använda Microsoft Publisher eller Adobe InDesign för jobbet. Om du är händig med dessa program, kan du skapa dina mallar från scratch. Använd ljusa färger, pasteller och krämer för bakgrunden. Lägg vita blommor och andra symboler för bröllop. Du kan också ladda ner färdiga mallar från Internet.

Skriv ut

Skriv ut. Skriv designen på ett papper. För finare bröllop gynnar, prova parfymerat specialpapper som kommer i en mängd olika texturer och dofter. För att skriva ut, ta pappersformat och skapa en tom sida på datorn med samma storlek som pappret där du ska skriva ut korten. Korten ska vara ca 1.5x2.5 inches i storlek. Ordna designen så att en matris av korten kommer att skrivas ut på papper. När tryckt, använda en sax för att klippa ut de enskilda korten.

Lägg till text

Lägg till text. Sedan använder kalligrafi pennor för att skriva namnen på de enskilda gäster i bröllopet. Du kan också lägga till namnen samtidigt utforma korten i datorn, men handskrivna namn lägga till en mer personlig touch för bröllop gynnar. Du kan också tilldela ett utrymme på kortet där du kan skriva anteckningar för gästerna.

Bifoga

Bland de många detaljer som du behöver för att staka ut för ett bröllop. Utforma kortet.
Bland de många detaljer som du behöver för att staka ut för ett bröllop. Utforma kortet.

Bifoga. Använd ett hålslag för att skapa hål i korten. Använd en liten band eller remsor av spetsar för att fästa kortet till klubbor. Dra åt knuten så att korten inte faller av stammen av klubba. Du kan också bifoga andra dekorativa element såsom små pärlor i bandet eller sladdar spets.

Gör din egen slickepinne. Om du vill anpassa de klubbor som du kommer att använda för dessa bröllop gynnar, kan du också skapa dina egna klubbor. Du behöver lollipop formar, bitar choklad och klubbapinnar. Bakning choklad finns i de flesta livsmedelsbutiker. Smält dem i en kastrull och häll sedan över formarna. Fäst pinnar innan chokladen härdar, och vänta på en timme eller så. När klubbor har fullt utvecklade, linda dessa i tydliga plastskivor.

Dessa lollipop bröllop gynnar kan göras dagar före bröllopet, för din bekvämlighet. På själva bröllopsdagen, helt enkelt placera gynnar på mottagning bord, där de kommer också att fungera som platshållare. Eller så kan du ge bort dem individuellt efter mottagandet.