E2a

Hur man gör kardborre handfängsel

Handbojor vanligtvis används av poliser för att arrestera brottslingar. Dock handbojor användas för andra ändamål nuförtiden. Barn älskar att leka med plast handbojor när de är rollspel. Vissa använder handbojor för kinky stunder. Det är dyrt att köpa de ursprungliga. Dessa stål som manschetter är oftast dyr. Så om du inte är en polis och du bara vill använda den för något annat, bara göra en improviserad handboja. Det finns ingen anledning att använda stålmaterial. Ett kardborreband handboja är enklare och billigare att göra. Vill du lära dig att göra en? Kontrollera instruktionerna nedan.

Hur man gör kardborre handfängsel. Samla de saker du behöver.
Hur man gör kardborre handfängsel. Samla de saker du behöver.

Här är de enkla steg om hur man gör Velcro handfängsel:

  1. Samla de saker du behöver. Dessa är de material du behöver för att förbereda sig för detta projekt: självhäftande kardborrband, tejp, hett lim och sax.
  2. Mät handleden. Få ett måttband. Mät storleken på handleden. Detta bör ge dig en uppfattning om längden av silvertejp.
  3. Skär silvertejp. Skär två identiska längder av tejp beroende på storleken av handleden. Sätt lite ersättning för att hålla manschetterna löst. En extra 3-4 inches till den ursprungliga längden borde göra susen. Det kommer att göra muddar löst nog men inte alltför mycket att göra händerna går genom hålen.
  4. Vik bandet på mitten. Vik silvertejp i mitten. Låt de två ändarna sedan träffas hålla ihop dem. Platta alla luft gupp med handtaget på saxen. Föreliggande Längden på bandet bör nu vara hälften av den ursprungliga storleken. Gör samma sak med den andra bit silvertejp.
  5. Sätt kardborreband på plats. Skär fyra bitar av självhäftande kardborreband. Varje bit ska mäta ca 3-5 inches vardera. Limma en bit kardborrband på alla ändar av silvertejp remsan. Använd varmt lim för att göra kardborreband fäster ordentligt. Ena änden bör ha en mjuk sida och en annan ände bör ha knaster sida.
  6. Länka manschetterna tillsammans. De mellersta delarna av manschetterna bör vara rygg mot rygg. Tejpa centra i en vinkelrät rörelse. Detta kommer att säkra muddar i stället. Du är nu redo att använda dina kardborrband handbojor.

Velcro handfängsel är barnvänliga, alltför

Velcro handfängsel är barnvänliga, alltför. Du kan undvika oavsiktliga sår om du låter dina barn leka med handbojorna. De material som används är billiga att köpa så att du kan göra byten när du vill om åringar som är slitna. Dessutom, om du behöver handfängsel för rollspel, kan du göra så många som behövs. Det är verkligen lätt att göra dessa manschetter. Du kan även lära dina barn att göra något för sig själva. På så sätt behöver de inte bry dig om de vill spela tjuv och polis med sina lekkamrater. Bara låta dem använda skolan lim istället för varmt lim. De kanske bränna sina fingrar med felaktig användning av limpistolen. Ha kul att göra dessa manschetter och njuta av att använda dem.