E2a

Hur man gör hjärnan twister jojo trick

Den ursprungliga jojo från Filippinerna var ett vapen

Den ursprungliga jojo från Filippinerna var ett vapen. Modern Yoyo kan fortfarande användas som ett vapen, men de är inte längre att effektiva med många bättre vapen som finns på marknaden. Dessutom, varför använder yo-yo som ett vapen om det är roligare att använda den som en leksak?

Spela en yo-yo är inte bara om att veta hur man ska kasta den och hålla de platta spolen spinning. Det handlar om bekanta vetenskapen bakom hur en jojo rörelser och vilka knep som kan göras för att visa din expertis. Du kanske inte vara den bästa jojon spelare ännu men med ständig övning, det är inte omöjligt att du kan vara en snart. Prova en mer utmanande jojo-trick nu-hjärnan twister. Detta enklare är jämfört med övriga insatsvaror yo-yo tricks, ännu, de flyttar är ganska imponerande. Lär dig de grundläggande hjärnan twister först och sedan prova innovativa versioner eller mer avancerad jojo trick efter detta.

Hur man gör hjärnan twister jojo trick. Grundläggande hjärnan twister.
Hur man gör hjärnan twister jojo trick. Grundläggande hjärnan twister.

Grundläggande hjärnan twister

  • Kasta toffeln och låt jojon snurra och svänga bort från dig. Håll yo-yo svänga för att förbereda för steg 2.
  • Placera din fria handens pekfinger nära bröstet medan jojo gungar. Kom med fingret från din kropp (inuti strängen) och flytta sedan fingret mot strängen.
  • Skjut jojon sträng ifrån dig så att pekfingret fällor strängen. Lyft sakta upp instängda strängen medan du drar ditt kast hand ner.
  • Trä snöret hålls av ditt kast handen i yo-yo. Du är på rätt spår om jojon fortfarande snurrar efter att du har gängade annan sträng mellan spolarna. Vid denna punkt, är din fria handens pekfinger tjänstgör som en krok där de två strängarna hänger.
  • Stick snöret runt yo-yo. Gör det genom att lyfta strängen hålls av ditt kast handen. Strängen bör hålla sig mellan spolen.
  • Vänd jojon över. Vid denna punkt, är din fria hand över ditt kast handen. Nu använder pekfingret i ditt kast handen att vända jojo över. Den här gången är ditt kast handen över din fria hand.
  • Vänd jojon tillbaka ut. Flytta den fria handen nedåt tills pekfingret är fri från att hålla strängen.

Advanced hjärnan twister

Behärska grundläggande hjärnan twister och efter det, kan du försöka att innovera på trick som gör mer flips i stället för en. Kom ihåg det steg där du vända jojon över efter trä den igen? Istället för att vända den över en gång, vänd den flera gånger. Utseendet på denna avancerade hjärnan twister är imponerande men det är lätt att göra när du har bemästrat den grundläggande trick.

Den ursprungliga jojo från Filippinerna var ett vapen. Trä snöret hålls av ditt kast handen i yo-yo.
Den ursprungliga jojo från Filippinerna var ett vapen. Trä snöret hålls av ditt kast handen i yo-yo.

Den grundläggande hjärnan twister kan också leda till mer avancerade yo-yo tricks som gör det pariserhjul demontera.


En grundläggande hjärnan twister tar bara cirka sju sekunder att fylla

En grundläggande hjärnan twister tar bara cirka sju sekunder att slutföra. För nu, förvänta sig vissa svårigheter och kanske en längre tid att avsluta susen. Den svåraste delen av att göra detta trär strängen utan att stoppa jojo från spinning. Bara hålla på att öva och du kommer att bli bättre och bättre ju mer du gör susen.