E2a

Hur man gör hemmagjord instrument

När du kan samla musik och hantverk kan du ockupera dina barn och deras vänner i timmar åt gången. Överväg att göra musikinstrument hemma. Innan barnen kan spela musik tillsammans, kan de njuta av en eftermiddag av kreativitet. Följ dessa steg för att göra hemgjorda instrument.

Hur man gör hemmagjord instrument. Välj instrument för att göra.
Hur man gör hemmagjord instrument. Välj instrument för att göra.

 1. Välj instrument för att göra. Dessa instruktioner hjälper dig att göra en veritabel band. Välj mellan en gitarr, cymbaler, horn och / eller trumma. Du kan göra någon eller alla av dessa instrument genom att följa resten av stegen.
 2. Samla dina material. Dessa listor anger de material som behövs för att göra instrumenten.
  • Gitarr: skokartong, stora gummiband och en liten linjal
  • Cymbaler: två metall grytlock av samma storlek och band
  • Horn: tomt pappershandduksrullen, vaxat papper, gummiband och en penna
  • Drum: tomt havregrynsgröt behållare med plastlock, garn, penna och två skedar
 3. Gör gitarr. För att göra knäppa instrument en gitarr, ta bort locket till skokartong och töm lådan. Stretch fyra eller fem gummiband över rutan parallellt med varandra. Gummibanden blir strängarna så de bör vara spänt över den öppna ytan av lådan. Tryck linjalen rakt in i en av ändarna på skokartong mellan gummibanden att skapa gitarr hals. Nu är du redo att spela gitarr genom att knäppa på gummiband.
 4. Skapa ett par cymbaler. Så länge locken är metall och av samma storlek, kan de bringas samman för att skapa ljudet av cymbaler. Överväg att fästa band slinga till handtaget varje cymbal barnet kan hålla cymbaler på hans eller hennes händer.
 5. Konstruera ett horn. Börja med den tomma pappershandduk rulle. Täck en ände med smörpapper och håll pappret med ett gummiband lindad runt samma ände. På ena sidan av pappershandduksrullen, punktera en hålrad ner längden av den sidan. Allt du behöver göra är att blåsa i den öppna änden för att skapa ljudsignal.
 6. Gör dig redo att bang en trumma. En trumma är enkel att konstruera med en rund havremjöl kan med ett plastlock. Placera locket på havregryn rutan. Göra ett hål i mitten av locket och en i mitten av botten på behållaren. Trä en bit gård genom dessa hål. Låt minst två meter av varvet längd på vardera sidan av toppen och botten av havremjöl behållaren. Knyt de två ändarna av garn tillsammans så att de bildar en ögla. Denna slinga kommer att läggas runt barnets hals så att trumman fällt nära midjan. Använd de två skedar som dina trumpinnar.
 7. Dekorera instrumenten. Ge alla barn en chans att anpassa sina instrument när skapelsen är klar. Prova att använda band, gård, glitter, paljetter och markörer eller kritor att dekorera instrumentet men barnet gillar.

Hemlagad musikinstrument kan vara lite rå men de är mycket roligt. Dina barn kan vara så vild och destruktiv i huvudet näven och musicerande. Vara säker på att de kommer att göra musik med stil och roligt.