E2a

Hur man gör gatlopp handskar

Vad är en medeltida riddare utan hans skinande rustning

Vad är en medeltida riddare utan hans skinande rustning? På tal om rustning, gatlopp handskar är en stapelvara i en medeltida riddare rustning. Traditionellt har handskar använts för att skyddsutrustning för händer medeltida riddare och herrar. Numera bär folk inte dem som pansar längre och när de gör, är det bara tänkt som en extra realistiska detaljer till en kostym eller bekämpa spel. Idag gatlopp handskar för att skydda händerna på bäraren från den kalla och inte fiendens riddare. Du behöver inte köpa dem i affären om du vet hur man gör Gauntlet handskar själv genom att följa instruktionerna nedan:

Hur man gör gatlopp handskar. Detsamma gäller när du köper ett mönster.
Hur man gör gatlopp handskar. Detsamma gäller när du köper ett mönster.
 1. Börja med att förbereda material, som inkluderar: ett måttband, kalkerpapper eller kartong, en penna, stretch tyg eller syntetiskt läder du kommer att använda som ett material för din Gauntlet handskar, en symaskin och tråd (du kan också såg handskar för hand), och en vass sax. Om du gör Gauntlet handskar som en del av en riddare dräkt, få en permanent markör, sax tenn, plåt, nitar, en liten hammare, syl / borr / metall punsch och metall filter.
 2. Gör, hitta eller köpa ett mönster för din Gauntlet handskar. Denna del av projektet kan vara svårt, beroende på vad du föredrar.
 3. Om du letar efter ett mönster på nätet, se till att justera den till storleken på din hand-behöver inte göra detta om handsken mönstret passar.
 4. Detsamma gäller när du köper ett mönster. Gör mönstret mindre eller större för att anpassas till den faktiska storleken på dina händer. Mönster en kan köpa brukar inkludera mönstret för en tumme, det Trank och en fourchette. För att undvika misplacing dessa bitar, fast tummen och fourchette till Trank med ett gem.
 5. Men det snabbaste sättet för dig att göra ett mönster för Gauntlet handskar är att få ett par handskar som passar dig bra och basera ditt eget mönster från dem. Vrid handskarna inifrån och ut och lägga dem på ritpapper eller kartong. Kartong är faktiskt bättre att använda eftersom det är svårare än kalkerpapper. Det är lättare att spåra ett mönster av kartong på tyg eller läder.
 6. Spåra mönstret på tyget eller material för handskar. Kontrollera att du har en skälig ersättning för sömnad. Om du använder lagra-köpt mönster, kom ihåg att vända mönstret för andra sidan.
 7. Skär duken.
 8. Hand sy eller använda symaskinen för att sy ihop bitarna.
 9. Bär handskar för att se om de passar dig rätt och justera.
 10. Om du gör Gauntlet handskar för en riddare dräkt, hitta mönster att dekorera färdiga handskar.
 11. Rita mönstret med permanent märkpenna på din plåt, klipp den med tenn saxen.
 12. Använd metall Filer att utjämna grova kanterna på den kapade mönstret.
 13. Med syl / borr / metall Punch, slå hål på mönstret där du vill nitarna att gå. Nitarna skapa en realistisk detalj till metallplåten.
 14. Fäst stansade upp mönstret på handskarna med nitar, säkra nitar med hammaren. Din riddare är Gauntlet handskar är redo.

Att lära sig att göra Gauntlet handskar kan vara en svår uppgift. Nyckeln är att få mönstret rätt och att justera handskar för att passa dina händer perfekt.