E2a

Hur man gör formar för språngbrädor

En form är en matris som används allmänt för att skapa former

En form är en matris som används allmänt för att skapa former. De tjänar som modell eller ram som följs. Det finns olika språngbräda formar som du kan köpa på marknaden. Dock kan dessa formar sig vara ganska dyrt, så innan du kommer att springa till närmaste leveranser butiken, notera att inte alla formar nödvändigtvis måste köpas. Faktum är att du själv kan göra dina egna formar.

Storlek och form

Storlek och form. Det första du måste tänka på innan du gör ditt mögel är att besluta om storleken och formen på dina språngbrädor. Börja tänka på vad du vill att dina språngbrädor för att se den. Envision vilken typ och hur stora de ska vara. Detta kommer att hjälpa dig att bestämma och identifiera vilka formar att arbeta på. Noterar att det finns inga begränsningar när det kommer till vad du skulle vilja språngbräda att se ut. Detta innebär att det inte finns några begränsningar när det gäller storlek och former, och skulle allt beror på din fantasi och önskemål.

Olika typer av formar

Hur man gör formar för språngbrädor. Olika typer av gjutformar.
Hur man gör formar för språngbrädor. Olika typer av gjutformar.

Olika typer av gjutformar. När du har tänkt språngbrädor som du kommer att göra, är nästa steg att arbeta på formen. Notera att du har ett antal typer att använda och att det finns en hel del alternativ att välja mellan. Nedan finns men bara några förslag på formar:

  • Plastic Saucer. Fat av plast som används för växter skapar goda resultat i framställning av runda språngbrädor. Du kanske redan har några hemma att använda, och vad som är bra med dem är att de kan återanvändas.
  • Plast språngbräda formar. Formar som nämns kan köpas i trädgårdsskötsel avsnitt eller ens i hantverk butik. De finns i varierande storlekar och former och är gjorda av plast. Precis på samma sätt som anläggningen fat, kan dessa formar återanvändas.
  • Fancy Stepping sten formar. Det finns mögel som är mer inneboende när det gäller design och form. Snyggare innebär naturligtvis att dessa formar kan komma med ett pris som är ganska dyrt. Bläddra via Internet för att se alternativ när det kommer till dessa fina formar.

Gamla material

Gamla material. Gamla objekt som ligger runt huset eller kanske lagras i garaget eller källaren kan vara bra förslag som formar för att skapa dina språngbrädor. Några exempel på dessa är gamla redskap eller kokkärl som användes för bakning. Detta är ett bra sätt att spara pengar, bara se till att inte glömma att sätta lite matlagning spray eller vaselin för att rada kastruller. Detta sätt, fastnar blandningen inte det.

Andra billiga alternativ

En form är en matris som används allmänt för att skapa former. Plast språngbräda formar.
En form är en matris som används allmänt för att skapa former. Plast språngbräda formar.

Andra billiga alternativ. Det finns andra billiga material som du kan använda för att skapa formar för din språngbräda. Listan innehåller papper lådor, kokkärl av aluminium och förvaringslådor av plast. Alla dessa förslag ger även att formen på dina språngbrädor. Trä kan även användas som mögel.

Även om det finns ett enklare alternativ att köpa formar på marknaden, är det bäst att du tar en bra titt runt ditt hus för att se om det finns material som finns och som kan tjäna samma syfte istället för att köpa omedelbart. Då kan du vara fantasifulla och samtidigt spara pengar.