E2a

Hur man gör ett papper ros

Blommor kan lysa alla rum. Om du vill använda papper blommor, men är inte förtjust i den konstgjorda utseende, göra egna papper rosor. Skapa egna blommor du är säker på att vara nöjd med genom att följa denna enkla procedur.

Material:
Kräppapper
Blommor tråd
Grön blommig tejp
Tunn blommig tråd

Hur man gör ett papper ros. Skär ut kronblad med sax.
Hur man gör ett papper ros. Skär ut kronblad med sax.

Verktyg:
Sax
Tandning aktre språnget
Avbitare
Lim

  1. Skär ut kronblad med sax. Formerna behöver inte vara likformig. För en realistisk storlek, bör kronbladen vara högst 2 inches i höjd. Prova en droppform. Börja med femton kronblad. När du bygger blomman, kanske du vill använda mer eller mindre. Lägg bladen ut på ett bord. De kommer krypa upp lite i kanterna.
  2. Skära blad med tandning sax. Placera två ark grönt kräppapper tillsammans, sedan skära ut bladen. Tandning aktre språnget kommer att lägga fina kanter på bladen. Klipp ut små och medelstora blad för lite variation.
  3. Sätt stam och blad lim. Klipp tråden 3 till 4 inches i längd. Välj en av de blad paren. Separera de två skikten i ena änden. Placera spindeln tråden i mitten av bladet till ungefär halvvägs. Placera lim runt kanterna av bladet på båda sidor och ned mot skaftet. Håll de två lagren av bladet tillsammans och tryck på för att säkra dem. Gör så många löv som din smak önskemål.
  4. Rulla kronblad runt stammen. Klipp tråden 8 till 10 inches i längd för blommans stjälk. Börja med den första bladet. Lägg den platt på ett bord. Placera spindeln ovanpå bladet. Placera en rad av lim på utsidan av bladet att ungefär halvvägs. Curl bladet runt skaftet och vrida vid basen för att säkra limmet. Gör den första bladet så hårt du vill att blomman att leta - hårdare för knoppar men något öppen för en ros i blom.
  5. Bygga blomma genom att kronbladen runt utanför. Applicera den andra bladet runt den första. Se till att stänga av spindeln så att dina kronblad kanter inte rada upp. Du vill sprida kronbladen för en mer naturlig look. När du har anslutit bladet med lim, vrid basen mellan fingrarna för att säkra limmet. Flytta till ett annat kronblad. Fortsätt att lägga kronblad runt rosen tills du har önskad blom.
  6. Säkra kronblad gruppering med blommiga tejp. När blomningen är till önskad storlek, fäst sedan den nedre halvan tum med blommiga tejp. Linda bandet tätt runt basen av blomningen och arbeta dig nedåt stammen ungefär 1 tum.
  7. Fäst blad. Placera bladen ensamma eller i kluster där du vill ha dem på blomstjälk. Linda kabeln från bladet säkert runt blomstjälk.
  8. Wrap stam med blommiga tejp. Håll bladet på plats och tätt fortsätta att linda blommiga bandet ner stammen. Denna wrap kommer att säkra alla blad och ge ros en kraftigare stam.
  9. Njut av din nya blom. När stammen är helt insvept, är rosen klar att avnjutas. Kombinera flera papper rosor till ett arrangemang i en vas eller välj en att placera i en knopp vas för en enkel, sofistikerad look.

Nu kan du skapa en hel trädgård av rosor om du önskar

Nu kan du skapa en hel trädgård av rosor om du vill. Njut av dina nyaste papper blommar och spraya dem med doft om du vill förhöja upplevelsen. Vad du än gör, njuta av rosor som du har skapat.