E2a

Hur man gör ett papper blomma för en bild träd

Papper blommor är grundläggande hantverk som är lätt och roligt att göra

Papper blommor är grundläggande hantverk som är lätt och roligt att göra. Även små barn kan göra dem lätt. Papper blommor kan användas som dekorationer i inomhus och utomhus evenemang och de kan också vara användning som en ytterligare estetiska överklagande av en bild träd. Nedan finns åtgärder och guider om hur man gör ett papper blomma för en bild träd.

Skapa dina papper blommor

Skapa dina papper blommor. Samla 10-15 färgade tissuepappersark att göra dina blommor färgglad när du använder papper med olika storlekar gör dina papper blommor mer attraktiva. Om du inte kan dra av fantasi, söka blomman bilder från böcker eller webbplatser Internet. Du kan också besöka din trädgård och plocka dina favorit blommor och försöka dra dem.

Använd penna eller krita för att illustrera dina önskade blomma mönster på mjukpapper s toppskikt. För att spara tid, övar på papper utkast tills du är nöjd med din design innan du skapar den faktiska ritningar på pappersarken.

Använd gem för att klippa pappersarken

Använd gem för att klippa pappersarken. Använd sax eller roterande kniv till utskärning din blomma mönster. Stack pappersarken, den minsta ska vara på topp medan de största måste vara i botten. Använd en nål, sax eller en syl för att skapa ett hål i mitten av blomblad.

Samla kronbladen som du har utskärning

Hur man gör ett papper blomma för en bild träd. Skapa dina papper blommor.
Hur man gör ett papper blomma för en bild träd. Skapa dina papper blommor.

Samla kronbladen som du har utklipp. Sätt en grön piprensare i hålet av blomblad. Böj piprensare slut så det inte glider in i hålet. Använd ett blommor band att fästa blomblad vid spetsen av din piprensare.

Skapa bladen på dina papper blommor

Skapa bladen på dina papper blommor. Använd ett grönt kort lager om du vill ha hårda blad och använda en grön mjukpapper om du föredrar stripig bladen. Du måste noga cutout bladen med hjälp av en sax. Tejpa bladen i blomman spindel via blommig tejp. Det är bättre om du skapar olika blommor, men du kan hålla sig till en blomma om du vill ha ett motiv.

Skapa din bild träd

Skapa din bild träd. Det är underbart och varmt för att ha en bild träd inne i ditt rum speciellt när du är borta från familjen. Det är också en stor gåva att ge till viktiga människor som är geografiskt ifrån dig.

Skapa en familj schema om du ska skapa ett träd bilden familj. Om du skapar ett träd klass bild, sedan lista namnen på dina klasskamrater för att alla ska inkluderas.

Samla de bilder som du vill ska ingå i din bild träd

Samla de bilder som du vill ska ingå i din bild träd. Om du har en online-nätverk då det är bättre att välja bilder i din online-album så att du enkelt kan skriva ut dem. För en bestående effekt, skriva ut dina favoritbilder via kemisk behandling eftersom datorn bläck bleknar lätt.

Papper blommor är grundläggande hantverk som är lätt och roligt att göra. Skapa din bild träd.
Papper blommor är grundläggande hantverk som är lätt och roligt att göra. Skapa din bild träd.

Skapa bildtexter i varje av bilderna, bildtexten kan vara ett riktigt namn eller en moniker. Ha en samma storlek för bilderna om du vill ha enighet.

Rita ett träd i brun kartong och klipp ut

Rita ett träd i brun kartong och klipp ut. Bilden träd kan vara horisontella eller vertikala. Placera bilderna i de stadiga grenar av bilden träd.


Om du vill skapa en bild träd med pappersblommor att fungera som present till dina föräldrar, be hjälp av dina syskon eftersom det är ett underbart sätt att ge tillbaka något gott och sött till dina gamla föräldrar. Om du har barn, då detta hantverk är ett underbart sätt att börja att hjälpa dem att bli mer kreativa.