E2a

Hur man gör ett musikinstrument

I det förflutna

Förr i tiden gjorde påhittighet av många Appalachian européer egna musikinstrument från lättillgängliga material. Att musikinstrument kan vara allt från komplicerade till enkla. Du kan lära dig att göra musikinstrument med klara och koncisa instruktioner.

Hur man gör ett musikinstrument. I det förflutna.
Hur man gör ett musikinstrument. I det förflutna.

Har ni någonsin hört någon spela skedar eller skapa ett slag med handen slag av ett lår? De är också former av hemlagad musikinstrument. Hur man gör musikinstrument ska vara roligt och underhållande om du väljer enkla projekt, som denna shaker med lättillgängliga poster som anges nedan.

  • 1 ark svart konstruktion papper,
  • 1/4 ark vardera rött, gult, orange, grönt och blått konstruktion papper
  • 1 Limstift
  • 1/4 kopp okokt rå ris
  • Färgglada glitter
  • 1 liten plastbehållare för att hålla konfetti och glitter
  • 1 v tom havregrynsgröt låda eller liknande behållare

För att skydda arbetsområdet

För att skydda arbetsområdet, placera ett ark av plast på en slät plan yta. Klipp 1/4 ark vardera gult, ljusblått, orange och grönt byggande papper i konfetti storlek bitar och plats i en liten plastbehållare för senare användning. Lägg 1/4 kopp av färgade glitter till konfetti och blanda. Placera ett måttband runt behållaren och skär 1 ark svart konstruktion papper för att passa mätningen med 1/4 tum över knä. Mät både locket, botten och kanten på din behållare. Trim svart konstruktion papper för att passa mätningen.

För att skydda arbetsområdet. Med limstiftet.
För att skydda arbetsområdet. Med limstiftet.

På arket svart konstruktion papper som används för att ringa din behållare, lägg den på en plan yta och badda en limstift över hela papperet. Strö den färgstarka glitter och konfetti blandningen över limmet och tryck försiktigt med en trasa. Låt det torka innan lyft. Lägga båda cirklar av konstruktion papper plant. Dab hela cirklar med en limstift tills det är täckt. Strö konfetti och glitter blandningen över vart och ett av cirklarna och tryck försiktigt med trasan. Låt det torka innan lyft. Placera en behållare i upprätt läge med locket uppåt, och lägg 1/4 kopp rå, okokt ris till behållare och limma locket på plats innan du fortsätter till nästa steg.

Med limstiftet

Med limstift, täcker utsidan av varje ände av behållaren och försiktigt cirklar på varje ände och tryck försiktigt med en trasa. Låt den torka innan du fortsätter. Badda limstift över hela utsidan av din runda behållare. Försiktigt linda konfetti och glitter ark svart konstruktion papper att runda behållare och tryck försiktigt med en trasa för att säkra. Låt det torka innan du använder shaker musikinstrument.