E2a

Hur man gör ett flygplan från en plastflaska

Det kan vara fantastiskt

Det kan vara fantastiskt, de saker man kan åstadkomma med vanliga husgeråd och lite fantasi. I själva verket kan du också göra en mängd olika saker från de objekt du normalt slänger-liknande plastflaskor till exempel. Om du är uttråkad och vill prova något nytt (och något konstigt på samma gång), sedan fortsätta läsa den här artikeln och du hittar ett särskilt roligt sätt att göra en snygg flygplan från en plastflaska. Det kan göras från alla slags plastflaska också, vilket gör den här lilla projektet ett bra sätt att döda tid och har en ganska intressant leksak för att visa för det. Det kommer inte precis att göra den bästa födelsedagspresent för en växande pojke, men det kan vara ett bra sätt att lära nämnda pojken hur man gör några leksaker i hans eget, som är en ovärderlig gåva i sin egen rätt.

  • Först, du behöver en del material. Bortsett från plastflaska själv, du kommer att behöva lite lim, flask-kapsyler eller andra runda små föremål, en penna och suddgummi, en hammare och singel, tjock spik, några sekatörer och en hatt pin. De flesta om inte alla dessa objekt kan hittas i en typisk hem, så det borde inte vara alltför svårt att samla.
  • Dela upp vissa delar av flaskan i bitar och gör dig själv en propeller. Genom att smart användning av dina sekatörer, kommer du att kunna skära ut vissa delar av flaskan och ändå behålla sin form. För att få ut det mesta av detta, klippa ut den långa bit av den nedre halvan av flaskan, och även avbröt rund botten själv. När propellern, kan du göra just den delen genom att utnyttja den rundad botten och sekatören. Följ bara utformningen av en vanlig propeller som du skär, och du bör ha en på nolltid.
  • Bygg vingar och svans. För vingar lite plast planet, använd den första pjäsen du hade klippt ut och försiktigt klippa en liten del av det bort först innan snipping det rätt i mitten, lämnar bara en liten bit ansluten. Efteråt, att limma fast den på toppen av plastflaska slutföra vingarna. När svansen kommer plastbit du hade avskurna från sina vingar användas. Du kan välja att limma den redan, eller klippa det lite först så att du kan följa formen på en riktig plan svans.
  • Fi nish av detaljerna. Limma i flaskan-caps du har på den nedre delen av plast flaskan så att den kan fungera som hjul, och använda din hammare och spik för att göra små hål i toppen av planet så att du kan hänga upp den i taket, eller kanske på ett träd. Det är inte nödvändigt, men du kan också måla och skriva fram detaljer om din plast planet om du vill.


Hur man gör ett flygplan från en plastflaska. Först, du behöver en del material.
Hur man gör ett flygplan från en plastflaska. Först, du behöver en del material.

Och du har själv en plan formade av en enkel plastflaska. Det kanske inte verkar mycket, men om du arbetar på detaljerna tillräckligt och välja rätt typ av plastflaska, kommer du faktiskt komma med en anständig plan att alla barn skulle åtnjuta.