E2a

Hur man gör ett collage av frimärken

Vem skulle vilja göra sig av med gamla frimärken

Vem skulle vilja göra sig av med gamla frimärken? Förutom att du vet att även om det är de nyaste, du har ingen aning om vad bra det kommer att ge dig i framtiden. Men vanliga ansikte frimärken kan komma till god användning. Frimärken finns i olika former och storlekar. Om antika kära är vad du letar efter, var försiktig då i valet frimärken att göra ett collage av. Detta är om du inte redan har en samling och hålla en klar avvara för dokumentation.

  • Samla ditt material. Vanliga ansikte frimärken, vitt lim, en fullständig bild ram, band, en pincett, knappar eller något tygstycke, gemensamma ansikte stämplar, linjal.
  • Initial stil och design. Med tanke på de stämplar som du har separata dessa genom färg, tema och stil. Exempel på frimärken är de bärande bilder av naturen, en målning, typer flagga för att representera ett land, och ett porträtt av en person eller plats. Varje frimärke är ett konstverk i sig. Det kan vara väl uppskattat i ett collage. Arbetet på en stabil och plan yta. Noggrann uppmärksamhet på detaljer behövs ibland så tillräcklig belysning måste säkerställas. Var redo för utmaningen. Du kan använda en pincett för att försiktigt placera varje frimärke till sin rätt inriktning. Sätt en liten ärta lim innan du trycker på tavlan.
  • Strikt för insamling. Var medveten om vilka som är av sällsynt vara. Vissa stämplar bör vidtas för korrekt dokumentation och ett collage kan inte vara den perfekta formen för att bevara sådana bitar. En professionell frimärkssamlare kanske kan hjälpa dig att identifiera vilka gamla frimärken kan användas upp och sparat ihop.
  • Skapande och design. Dessa stämplar gång in i den ordning som du vill ha, kan nu limmas på insidan styrelse bildramen. Se till att korrekt anpassning görs. Du kan använda en linjal för att guida dig på mätningarna och avstånd för varje stämpel. Limma på insidan eller utsidan av ramen knappar, band, tyg eller annat material som kan förstärka temat för din samling. Se till att det torkar ut helt.
  • Konst på frimärken. Även frimärken är små konstverk inte riktigt tänkt något, vet vi att det finns en kultur som bär varje. Vi kan bevara skönheten av frimärken genom collage, och också kan identifiera vad era det hade tryckts ut. Frimärken har sin egen identitet och det unika i varje stämpel kan förbättras ytterligare genom att utforma dem sida vid sida med andra.
  • Andra alternativ. Dessa stämplar kan också konserveras på glasunderlägg och på papper mache lådor med lite hjälp av decoupage. Denna fiffiga idé kan också lamineras på så nyckelkedjor innehavare eller fungera som extra ordinarie bokmärken. Man kan konvertera den till väggdekoration eller en del av scrapbooking. Crafting med stämplar kan vara ett bra och enkelt sätt att återvinna.


Frimärken är små men allt från enkla till komplexa i design och färg

Hur man gör ett collage av frimärken. Initial stil och design.
Hur man gör ett collage av frimärken. Initial stil och design.

Frimärken är små men allt från enkla till komplexa i design och färg. Sorten är gränslös och val i överflöd. Så sätt igång, om du är upp till armar med frimärken, är detta ett bra sätt att hänga upp dem och visa dem. Sällsynta och kära är inte nödvändigtvis den vackraste till ram. Varför inte hänga en samling av dina favorit och kära? Denna hobby vände hantverk kan ge dig en unik upplevelse, och kan leda en att ge en bit av konst inom konst. Det vore verkligen värt dina tio cent.